- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
хммм чувствам се като безнадежден романтик.
искам да знам, че някъде там има момчета, които също си мечтаят за семейство и деца, когато си харесат момиче.
защото аз само това правя.
представям си как си нареждаме живота заедно и как нищо не може да ни спре.
как си пътуваме заедно и правим компромиси, за да сме заедно. как си устройваме живота, къщичката, теглим кредит и мислим за деца и правим деца и после гледаме деца, и кон, и веранда, и италия, и всичко : (
ехххх.. и оххх.., едновременно!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
http://www.gol.bg/interesno/2015-10-...-zvezdi-snimki
първата
обичам я :/
Load, видеото с мечката е fake n gay
не виждам проблем нито с ксенофобията, нито с расизма, стига да не посягаш на околните (и преди да скокнеш -не, застреляният е бил агресивен престъпник, пребиваващ незаконно на чужда територия и отказващ да се подчини на властите). А индивиди като теб, които съсипват живота на хората с ненормалната си идеология (като се започне от публичните шейминг кампании и се стигне до ефекта от имиграцията на граждани с коренно различна ценностна система) определено имат нужда от лекар, не аз.
http://www.amazon.com/The-Liberal-Mi.../dp/0977956318
Това; https://www.youtube.com/watch?v=trRdlNTbe0k
естествено не очаквам аргументи от теб - лаконичната проява на надменност е достатъчна, ехъ ?
imam chustvoto che sum jena a sdaseeee nastroeniqta mi sa menqt prez 5 min naprao dafuq e nz kvo stava
imah oferta za nqkvo parti,a v momenta gotvq slu6am muzika i gledam onzi s jivotnite reklamira nqva pasta za zubi 6tql sum da mu vzema rabotata i da ne sum q kupuval...mi ok nqma6 problem ;d vuh
nz kvo govorq
nevermind
i btw tva s momchetata deto ne si me4taqt za semeistvo,deca i tn e abs su6toto kato s kogato nie se pitame ima li momi4eta koito ne sa gold diggers,kurvi,folk barbita i takia laina....ae b
^Кирилицааааааааааааааааа аааа!
jghgh, докато чаках господина да узрее в тая посока, на самата мен ми се отщя. Не че искам да ти разбивам на пух и прах мечтите, ама...
Скоро попаднах на статия, че никой мъж не искал съзнателно да остане ерген, а искал да предложи брак и семейство, ама... и аз като в оня виц, искам да видя мъжа, който не пие, не пуши, не ходи по жени (и не съществува).
Последно редактирано от kalpazanka : 10-16-2015 на 19:41
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^рибешката душичка, ооо)))
чувствам се като след чай и сладолед, като след поезия и красива музика<3
//приказно, като в предизборните обещания на одисей:Д:Д:Д
Аз! (:
Но, уви, не сега! Уморен съм, спи ми се, студено ми е, но пък изядох почти цяла кутия сладолед "фамилия" - банан и шоколад. (((:
Ахахахахааха!
Представих си LoadRunner-а (под формата на неясен човешки силует на колело) и един рунтав пес, който тича около него. (((:
Май се е пробудил майчинският инстинкт в теб, а? (:
Но... "момчета, които също си мечтаят за семейство и деца"... Това възможно ли е? Виж, мъже, да - възможно е, ама другото... Не знам.
Момчета могат да станат бащи рано-рано, но по-скоро от непредпазливост и случайност.
Чувствам се спрял..пак съм в онези периоди в който ми едно такова не знаеш на къде да тръгнеш, как да се чувстваш ,какво да мислиш...много тегаво и умряло меланхолично...нищо не ти се прави..а всъщност много искаш нещо да ти се случи..стоиш слушаш любими песни обаче ти е тъжно прекарваш часове така![]()
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
виж кво Марчо всеки си мечтае за тези неща, но просто с правилния човек, а не просто да си мечтаеш за идеята да си майка/баща да имаш деца и прочие
няма ли тръпка и не си ли с човека на живота ти тия неща са неизпълними и ще се обречеш на вечно нещастие отколкото обратното
то затова има едно необяснимо чувство като "химия"
само да вметна, че мисля че се подразбира, че тва не е 'за идеята'.
не с всеки имам тези мечти, в крайна сметка.
но ако ги нямам, то тогава не искам да съм с него.
изобщо не разбирам концепцията "правилния човек", "човека на живота".
не, всъщност, разбирам я.
но не разбирам дали трябва да има други?
защото при мен, поне доколкото се старая, такива филми няма.
когато започвам нещо с него, то Е с идеята да е дългосрочно, и с вярата, че това е човекЪТ.
разбира се, когато всичко пропадне, става ясно, че не е бил.
но просто ей така да се хвана с някого, просто така, но да не го мисля за човекЪТ, съжалявам, но в това просто няма смисъл.
изобщо не ми се водят дискусии бтв.
оттеглям се от сега :д
не искам километрични отговори и разсъждения, и постоянно да се анализира
споделих си нещо на душата, защото темата е как се чувствате, все пак, а не
'анализирай ми мислите', 'изкажи си непременно мнението, какво мислиш ти за моите мисли' и т.н.
pls!![]()
jghgh, Слънцето и Луната са кодирали в нас, раците, да сме предразположени към обяснения, дълги коментари и т.н. (:
Ти, аз, Някойтам... Това сме ние - истинските раци.
Всъщност за Някойтам не съм сигурен, че е "истински" рак, ама съдейки по коментарите му - 99% вероятност и неговият асцендент да е рак. (:
абе ти що не си влезеш с профила най-накрая
може да бягаш но не можеш да се скриеш
Аз съм си Рак от всякъде. Асцедента ми е Дева или Везни.
jghgh, какво биха говорили за мен тези знаци? И Ричката е Рак и една девойка дето беше омъжена и като че ли всички сме по многословни понякога. Само Ракши нещо се цепи от колектива понякога.
А да, и исках да говоря за хладилника на Калпазанка. Не пробвай с кока кола, че не се знае каква е пластмасата. След известно стоене върху линийката ми преди време ми я е разяждала. Може да пробваш и с най-обикновената и евтина белина да го напръскаш. При мухал помага. А може и да си направиш лесна "домашна лаборатория" за проби ако те е страх да не прецакаш хладилника. Намери някакъв подобен вид пластмаса, един пирон за предпочитане по-голям и ръждив, но и да е по-малък и нов няма проблем. Сложи го върху пластмасата и изсипи една чаша вода отгоре. Остави го навън за около 24 часа. Ако има дъжд още по-хубаво. След което вече може да си пробваш експериментите върху появилото се петно.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не всички раци са многословни.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!