- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
А ако бяха гръмнали жена или малко дете ?
На 30км от границата, то другия път в София направо да ги спрат със стрелба, пък кво са косвените жертви, те щатите болници взривяват.
кофти ако бяха, ама не са.
НАСЛУКА!
по-добре отколкото да караш колело и да се стъмни, да завали, да тръгнеш да си ходиш, да те подгони куче, да хванеш едно стръмно надолнище и да почнеш да въртиш на 21ва все едно си на 1ва, а кучето да се окаже хрътка и да подскача до тебе, поглеждаш си километража- 50км/час !?? а стопанина за 10 секунди време вече е на километър зад теб
Ти си завършен идиот, явно са успяли да те превърнат в маймуна като американците, които са сложили ценоразпис за мъжки, женски и детски живот.
По-добре да избягваш Русия, там ще те гръмнат и ще наградят виновния с медал, защото живота на педали се цени поо-малко от живота на кучетата.
loadrunner, не знам дали е по-добре - зависи какво се случва по-нататък в твоята история :Д
ДОТА, ай да не си разваляме взаимоотношенията заради изказа ти.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Изказът ми е такъв, какъвто заслужава тоя кретен.
Ти нали си в чужбина, нямаш проблеми, че тук стрелят по големи групи мъже и след това всички се надпреварват да хвалят стрелците.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
чичка, а на педофилите живота колко се цени в Русия ?
Не съм толкова зъл, иначе бих ти го предложил, за да може следващия път като си в България да се оглеждаш, че да не вземат да те гръмнат и да те изкарат бежанец.
Те при нас така работят - ако нямаш бг паспорт първо стрелят, а след това чистят и замитат следите.
трябва да питаш някой педофил, или твоите познати са само педали и фенчета на кръвосмешнията
може и да съм 'проста хипарка', ама тва да искате да се награждава един убиец е абсурдно
утре първи работен ден, ааааааа, вълнувам се като първокласник преди 15ти септември :дд дано е готино както си го представям, все пак ще работя с шоколад по дяволите, сбъдната мечтаа
не ми отговори - к'во мислят в Русия за 30 и кусур годишни, които се задяват с деца ?
Аз деца тук не съм виждал, за сметка на това е пълно с педали.
да, де - те и западноевропейските изнасилвачи пискат да се свали възрастта до 12 години. Интересно колко ги плюеш, пък си същият дол дренки. Сигурно завиждаш, 'щото си льолински клошар, пък ония май имат пари за ваканцийки извън цивилизования свят, та да си задоволят гнусните нагони.
Лилето дали се е смилила да ти прати някоя гола снимка ... или сам си успял да си намериш ?
Ти да не си претърпял виртуално изнасилване, или си е било нормалното от мъж ?
Аз мога да намеря всичко, а ако не ме беше гнус от сайтовете за педали, щях да намеря и нещо твое.
--------------------------------------------------------
„На нашата граница бе застрелян въоръжен бежанец, оказа съпротива“ – такива бяха първите слова на Главния секретар Георги Костов, произнесени пред националните медии. Оказа се обаче, че както казваше един известен журналист „ДА, АМА НЕ“. Не е на границата, а на 30 км. навътре в страната, на главен път. Уж били въоръжени, ама не били, убит бил от куршум, изстрелян във въздуха – но българския въздух е много особен и в него куршумите рикошират и убиват невъоръжени хора. Главният секретар на пресконференцията каза, че ще изчака независимия одит на прокуратурата и следствието – явно в главата му са само цифри, а не знае, че следствието е отдел на прокуратурата, случаят бил регистриран от интегрираната система за защита на границата и веднага МВР се е задействало – 30 км. път през силно пресечена местност, през нощта, в чужда държава биха се преодолели за 7-8 часа, така че реакцията на МВР е
---------------------------------------------
не ти.
успех !Аз мога да намеря всичко, а ако не ме беше гнус от сайтовете за педали, щях да намеря и нещо твое.