- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ако търсите някоя песен, пишете ТУК !!! /vol.5/
И аз бих искала да знам как се казва ^^ ако я намериш..
мен пък ей този трак ме мъчи вече от няколко месеца - https://www.youtube.com/watch?v=V92OG79syRU![]()
Аз търся една българска песен, мисля, че е от 2005 година, клипа е черно-бял и е снимана някъде в района на НДК , пее жена и носи някаква къдрава голяма бяла перука от епохата на класицизма във Франция,мелодията е много приятна , ще съм много благодарна,ако някой се сети коя е песента и ми пусне линк, мисля,че беше или дует между мъж и жена или песен на някаква група,където в песента солистка е жената
zdrastiii iskam da popitam za edna pesen koqto dnes pusnaha po the voice kum 19:00 moje li nqkoi da mi kaje kak da q namerqq pee se neshto kato ani jun jun jun jun jun ani jun the most
blagodarq pedvaritelno![]()
Последно редактирано от mariiiii : 06-14-2015 на 17:30 Причина: greshki
Сетих се и за още една песен, пее се на английски, даваха я по сити през 2006 година, в клипа са дадени момче и момиче, скейтбордисти, които носят слушалки за музика, май бяха с къдрави тъмни коси, накрая клипа завършва с един стол и как се вижда как двамата хвърлят слушалките си върху стола
Слушах една песен по телевизора онзи ден..
В клипчето имаше няколко деца които влизаха в апартаментите на хората и слагаха техни крушки ии така в няколко апартамента в целият блок иии в края а клипчето светнаха само техните крушки и на блока се изписа нещо от светлината на крушките някой може ли да ми каже коя е![]()
здравейте търся една песен мисля че пееха на руски...предполагам че е на група...в пустинята са и пеят и докато пеят пасъкът се разцепва и първо илиза колизеумът в рим поссле излиза статуята от Рио де Жанейро към края едно момиче с хеликоптер каца до тях .... в песента се пееше за любов..ще съм много благодарна ако ми помогнете![]()
Някой знае ли къде мога да намеря инструментала на https://www.youtube.com/watch?v=SLAmcr6eVdY ?
Здравейте,търся една песен излъчена по радио sity преди десетина дни.Не зна името напесента и кой я изпълнява,мисля,че се пееше на английски и на испански,или само на испански.Успях да доловя само...даме ту амор..,но мисля,че това не е заглавието на песента. Звучеше като dace или r&b.Ако някой може да помогне,ще съм благодарен
Приятели, търся песента от този клип, лично съм го заснел. Пробвах да я намеря със шазам но не стана ..
http://www.4shared.com/video/Rqz0pTN...6_125355.html? <-------- Ако някой я е чувал, и знае как се казва, ще съм благодарен да ми каже![]()
Тези, които търся веднъж ги бях чул по зи рок и едната почваше с камбани като от песента на ac dc-hells bells, а другата май беше на evanescence и пееха и мъже (не linkin park).
търся една песен мисля че е от 2011 година пускаха я много по балканика тв клипа беше с една хубава руса къдрева жена и мъж с черна коса и пеят в един красив град
Търся една песен на Dj Angy Kore. Или е някакъв ремикс на песента "седнало е джоре дос" или просто са вмъкнати вокалите от тази песен в трака на Angy Kore. С много яко и съвременно звучене е. Издирвам я от доста време, но не мога да я намеря... Ще съм много благодарна, ако някой ми помогне![]()
Търся как са казва една песен,не я намирам в нета.
Песента мисля че беше български рап и е стара. До колкото помня пееха момиче и момче (момчетата може да са били двама,не помня точно) та се пееше :
под кожата ти прониква звука на всяка струна...
(също мисля че имаше и)- не можеш да кажеш на музиката черно или бяло
Търся една песен която чух по радио сити.От скоро я пускат,досега 5-6 пъти съм я чул само.Гласът който пееше в песента беше
женски,озвучението ми се стори свирене на гайди(песента не е на 100 кила-100 гайди)и е нещо като хаус,електро нещо от сорта.
https://www.youtube.com/watch?v=b0AyEJ15fHM -> ???
На мен някой може ли да ми намери : Каменополско Хоро ?
Последно редактирано от u3HEHAga : 08-08-2015 на 06:07 Причина: недовършена мисъл
Търся една песен,днес я чух по телевизия сити, мисля,че е испанска,но не съм сигурна. В клипа имаше много момичета,които танцуват и туъркват,а певеца беше един и пееше на тъмен фон,а момичетата около него,готина и танцувална е, ако някой я знае,ще съм благодарна да я сподели :д
Na skoro v nqkakuv klub chuh edna chalga pesen, deto mnogo seriozno mi se nabi v glavata.
Ne pomnq tochniq tekst obache beshe svurzana sus skorosti (neshto ot roda na "butni/drupni/dai (ili neshto podobno) 1va posle 2ra,3ta,4ta,5ta,6ta,7ma i zadna I sled vsqka imashe po 1-2 izrecheniq svurzani osnovno sus seks. Pomnq samo che za 7mata imashe neshto za prashka. Teksta e mnogo zaribqvasht, ama ne moga da go namerq.
Търся песен на английски припева беше на френски и я пускаха по the voice лятото.
Пеят мъж и жена.