.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    OODOO
    Guest

Метросексуалност

Кво мислите за Това понятие? или накратко хората които се обезкосмяват по цялото тяло?

Повечето са на мнението,че е това е педалско? Какво мислите? Момчета/Момичета

Аз лично толкова години като орангутан в краката се реших Един път да си направя коломаска на краката и на гърдите, ем от тогава просто не мога да се видя с косми отново някак свикнах и ми е мега яко без косми

Взех си един тример за тяло и всяка седмица,иначе не се издържа

Супер фен Аватара на Pug_306
    НЕ е гейско, а е мега гейско, само да не почнеш и веждите да си скубиш !

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OODOO Виж мнението
    Аз лично толкова години като орангутан в краката се реших Един път да си направя коломаска на краката и на гърдите, ем от тогава просто не мога да се видя с косми отново някак свикнах и ми е мега яко без косми

Взех си един тример за тяло и всяка седмица,иначе не се издържа
    Няма нищо лошо човек да се поддържа и да се чувства комфортно. Все повече хора го правят и не значи непременно че е гейско.
    Последно редактирано от Грозния : 10-16-2015 на 23:08

Точно това си значи. Сигурно и мъже да си скубят миглите и веждите е нормално, а ?

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Аз си обезкосмявам подмишниците и оная работа, на корема и гърдите нямам косми, само на краката и ръцете, но не ми пречат, приятелката ми ме харесва такъв и дори иска да не си обезкосмявам оная работа, но аз го правя, защото така ми харесва-Това е въпрос на личен избор-Обезкосмяването няма нищо общо със сексуалната ориентация-Те дори сега момиченцата се кефят повече на нацепени обезкосмени батковци, които са си хетеро и за тях е нормално/дори и с оскубани вежди например/-просто времето, в което живеем е такова и трябва да го приемем, който както си иска ходи, мен лично ми е все тая и аз не знам защо го правя-сега зимата дори не ми се занимава

Едно е да си бръснеш космите на оная работа, друго е да си скубеш веждите, нямат общо ....

Град
    София
    Огледай се - все повече хора го правят, включително и известни.

Няма как да се водя по педалските им изпълнения, това не променя факта, че е много зле да си скубе мъж веждите !

Град
    София
    И всеки който си оформя веждите / обезкосмява ли е педал?
    Едва ли!

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Няма как да се водя по педалските им изпълнения, това не променя факта, че е много зле да си скубе мъж веждите !
    Всеки може да ходи както си иска, мога да хвана самобръсначка и да си обръсна целите вежди и ти нямаш право да ми кажеш нищо, защото веждите са си мои. А логиката ти че който си скубе веждите е педал е най-малоумното нещо което съм чел наскоро.

Напротив - съвсем спокойно мога да ти кажа, че си шибано педалче и това ще си е моето мнение, и ти ще си точно последния, който да ми каже какво да мисля и на кой какво да казвам. Сега ми кажи, че е нормално за тебе един мъж да го прави, тогава съвсем спокойно мога да те нарека шибан педераст ! Щото след малко ще излезе, че е нормално и грим да носят ...

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Вярно е, че мъжете започнаха да се обезкосмяват повече и от жените.

Цитирай Първоначално написано от Klaudia11 Виж мнението
    Оствяш ли си мустака да ти расте?

А по темата: мъж да скубе вежди- не е добра идея. Някои хора само се чудат какво още да направят в суетата си. Това обикновено е характерно за жените.
    Последно редактирано от Скорпион : 10-25-2015 на 07:55

Голям фен Аватара на supersonic0
    Напротив - съвсем спокойно мога да ти кажа, че си шибано педалче и това ще си е моето мнение, и ти ще си точно последния, който да ми каже какво да мисля и на кой какво да казвам. Сега ми кажи, че е нормално за тебе един мъж да го прави, тогава съвсем спокойно мога да те нарека шибан педераст ! Щото след малко ще излезе, че е нормално и грим да носят ...
    А аз ще ти кажа, че си е*ати тъпия комплексар, най-вероятно доста грозноват цайсмен от някое забутано село, с наднормено тегло и все още девствен, не изпитал удоволствието от първата целувка бухахахахахаа

Цитирай Първоначално написано от Klaudia11 Виж мнението
    Вярно е, не е нужно да се маха всякакъв вид косъм от тялото. Някои части може обаче.

Имах предвид че нямаш право да ми казваш как да ходя и какво да правя с тялото си. Да се беше помъчил да го разбереш...
    А че мислиш че съм педал - К.
    Кое прави скубането на вежди при мъжете ненормално? Значи, ако един човек е от мъжки пол, е мъж и не е гей само ако ходи с космати крака, една вежда, гори на подмишниците и Амазония в гащите ли? Всичко е въпрос на ЛИЧЕН ИЗБОР.
    Да скубя си веждите, ЗАЩОТО ТАКА МИ ХАРЕСВА.

Твоята малоумна логика:
    Това че определено нещо във външния ми вид ми харесва без косми, задължително означава че сексуално се привличам от мъже?
    Нереално ограничено мислене имаш, честно.

Голям фен Аватара на supersonic0
    Бро, трябваше да прочетеш мнението ми над твоето и въобще да не се мъчиш да му пишеш толкова дълго на тоя 98% съм убеден в психо-портрета, който му направих, изчитайки мненията, които е написал в стаята. Грозен, девствен цайсмен с наднормено тегло. КАЗАХ

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Кое прави скубането на вежди при мъжете ненормално? Значи, ако един човек е от мъжки пол, е мъж и не е гей само ако ходи с космати крака, една вежда, гори на подмишниците и Амазония в гащите ли? Всичко е въпрос на ЛИЧЕН ИЗБОР.
    Да скубя си веждите, ЗАЩОТО ТАКА МИ ХАРЕСВА.
    Може би Pug_306 има не две вежди, а само една голяма и си мисли че тя го прави супер секси и неустоим за жените .

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Точно това си значи. Сигурно и мъже да си скубят миглите и веждите е нормално, а ?
    Миглите ?!?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ходи както на теб ти е удобно

Цитирай Първоначално написано от supersonic0 Виж мнението
    А аз ще ти кажа, че си е*ати тъпия комплексар, най-вероятно доста грозноват цайсмен от някое забутано село, с наднормено тегло и все още девствен, не изпитал удоволствието от първата целувка бухахахахахаа
    Абе нещастник, я си заври главичката в задничето и се прибери от къде си излязъл ! Я направо кажете да ви го обърнат тука на гей форум, тъкмо гледам си се събрахте 3ма дружки! Ела аз да ти направя един портрет, какво ще кажеш, спокойно мога да те направя труден за рисуване. Няма такива убити хора като вас, аре вървете обяснявайте на някой че сте мъже ! Пък както искате си ходете - това, че за мен сте подобия на мъже и някакви безгръбначни същества е мнение, което не може да се промени Аре педалчета, продължавайте да си дискутирате простотиите.

Абе нещастник, я си заври главичката в задничето и се прибери от къде си излязъл ! Я направо кажете да ви го обърнат тука на гей форум, тъкмо гледам си се събрахте 3ма дружки! Ела аз да ти направя един портрет, какво ще кажеш, спокойно мога да те направя труден за рисуване. Няма такива убити хора като вас, аре вървете обяснявайте на някой че сте мъже ! Пък както искате си ходете - това, че за мен сте подобия на мъже и някакви безгръбначни същества е мнение, което не може да се промени Аре педалчета, продължавайте да си дискутирате простотиите.
    По леко го карай, че ще ти отскуба миглите.

Цитирай Първоначално написано от Скорпион Виж мнението
    Made my day

Цитирай Първоначално написано от Скорпион Виж мнението
    Ми ела се пробвай отворко !
    Последно редактирано от Pug_306 : 10-26-2015 на 11:29

Искаш да се пробваш срещу мене?
    Ела и си вземи! Ела и си вземи!
    Знам всичките ти схеми.
    Ела и си вземи! Ела и си вземи!
    Wtf.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове