По-добре,че е така, за да не казват, че са насилвани.
Много по-добре е когато човек сам открие религията отколкото когато му се натрапва от детската, като например сектата на "теорията на Дарвин", натрапена в училище, ако не я приемаш и назубриш, 2-ка и повтаряш. Гадост.
Последно редактирано от defender : 10-29-2015 на 14:49
има много изкуствено създадени секти, които да зарибяват хората и да ги превръщат в парцали или да им вземат парите, създадени именно с тази цел за да вселяват страх от религията и хората да бягат от нея.
Но не ги упреквам, наистина всеки трябва да е много внимателен.
Meth = Liora ? Ахахапахах. Не сте добри детективи. Първо ме взехте за Доктор Сатан, пък сега ме направихте Liora...хайде спрете се де, аз съм си аз и не съм ползвал фейк профили.
Кой ви каза че съм на 16 ? Не помня да съм казвал годините си, а само казах, че не съм завършил.
А и...за другия въпрос - преди година и половина бях супер атеист...сметни...
А за Иса(мн) в Исляма и за Исус в Хрисниянството ще пиша после...
откъде знаеш, че е така, кой ти каза?!, не отговаряш на въпроси като: как е възможно да има такъв властващ и могъщ ангел в продължение на 5-6 хилядолетия, и кой/какво му дава сили (за) да върши толкова много злини на света, изпод носа на истинския Господ Бог и Неговото царство?!, плюс това къде в библейските писания може да се прочете, че сатана е паднал ангел (не говоря за тирски цар, вавилонски и пр.)?!
всички най-пишещи в този раздел сте фейк
^ имай предвид, че през устата на нпп, говори самия "онзи", б*х маааму.
нпп = "онзи"
Последно редактирано от defender : 10-29-2015 на 21:30
на всичкото отгоре сте отнесени от вихъра, и затова въобще не сте адекватни за сериозното упражняване на вярата, свидетелство за това са дори профилните ви картинки, например от рода на:
метамфетаминовия:
доктор менгеле:
![]()
Последно редактирано от npp : 10-29-2015 на 23:47
https://www.facebook.com/fritz.hunst...92468097532146
На тези снимки колко жени и деца виждате?
Възможно ли е това да е армията на черните знамена?