- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
Някакъв проблем ли има? Споменавала съм, че е по-голям от мен.![]()
Разхождахме се и си имам роза. <3 Отдавна не ми беше подарявал роза. :3 Обичам такива малки, непринудени жестове, както и да си делим шоколад и яйца Киндер. <3
Ако някога иска да ми предложи брак, трябва да ми пусне пръстена в Киндер Сюрприз - отговора ще е „ДА!“ задължително. <3
Комплекс на Електра?[/QUOTE]
Тука се сетих за Едипов комплекс: ебал съм си майката.
ahahahahahah
от къв хуй си била на родителската СИ среща с некъв чичак. Кво не ви е наред бе, уроди изкривени!?
Прочетох си единствения пост в темата.
Мда.
Жалко.
Боряна, стига мелодрама, по-здравословно ще ти е.
Това не беше мелодрама :Д
Беше констатация просто.
Бях останала с впечатление, че темата е, за да сподели всеки приятните, понякога и откачени моменти с любимия човек, а не за да критикуваме и да се подиграваме на чуждите преживявания.![]()
плати ми зъболекаря след като снощи, докато се карахме ми счупи зъб... златен ми е <3
сега си прочетох отново мнението и някои от другите по темата
след месеци, все още мисля че това че е с мен е едва ли не най-милото и върховното, нз защо не се връщам често към някакви детайли и моменти от взаимоотношенията ни, по принцип е обратното
и не съм съгласна-реципрочност не винаги има
иначе, правили сме много неща един за друг, които имат голяма стойност за мен, но предпочитам да ги пазя за себе си
и благодаря за... съвета, но написаното ми звучи като формула
ако не бях доволна от неговото отношение към мен и исках ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА, ПОВЕЧЕ ОТ ОНОВА най-вероятно нямаше да съм с въпросния човек
Всички дребни неща като да ме пита дали ми е студено, дали съм яла, да ме масажира, когато му кажа, че съм спала накриво, изненадващите целувки, изненадващите срещи, дребните подаръчета... Никога няма да забравя как беше неотлъчно до мен в един от най-тежките моменти в целия ми живот. По цял ден ми правеше компания и ме разсейваше, а вечер идваше да спи вкъщи, за да не съм сама и да сънувам кошмари. Но обезателно най-милото е, че проявява уникално търпение към мен и на моменти гадния ми характер и ме приема такава, каквато съм, без да иска да се променям по какъвто и да било начин.![]()
Няма нещо определено, всъщност има ама не ми се споделя баш-баш. Просто днес е изключително мил и ми разтапя сърчицето. Колкото съм крива, той е толкова невероятен! <3
Сетих се как в началото когато започнахме да си пишем, той беше на гости на брат си в чужбина и нещо се разприказвахме за Нутела, и колко обичаме и двамата. Когато се върна и излязохме за първи път прекарахме шест часа навън заедно, това ми беше някакъв личен рекорд, някой да ме издържи толкова много време. :д Като решихме да се прибираме, много настояваше да ме закара, въпреки че живеех на пет минути пеша. Качих се в колата и докато си закопчавах колана, той се протегна към задната седалка и ми подаде буркан Нутела, килограм. Много беше романтично. ^_^
Тая тема е прашасала, но аз пък ще я вдигна.
Още си бяхме уж само приятели, когато го избъзиках, че до седмица ще си е паднал по мен, без да правя нищо. Баса беше, че ако си падне по мен, ще ме черпи торта. Ако не, ще му купя бира. Купи цяла торта още на третия ден от баса. Ходих у тях на торта, без да ми посегне, а вечерта, когато си писахме, го бъзикнах да ми донесе торта. В 3:30 беше минал половин град в дъжда и студа, мъкнейки ми две парчета торта. На следващата вечер Тори е с пмс, говедцето си заебава приятелите в любимия бар, за да ми донесе огромен шоколад и да ме гушка. <3
А като бях болна и умирах два седмици, ме гледаше като принцеса, гушкаше ме, будеше ме за лекарствата и ме разтриваше.
И всеки път, в който се качвам в колата му, в такси или влизаме някъде, ме отваря вратата. Не ми позволява да чистя из тях. Не ми позволява да пипам нищо, по-тежко от чантата си.
А най-най-най-милото - спим в тях, той се стряска нищо и се мята отгоре ми, гушка ме супер силно, оставам без въздух и той промърморва "обичам те, бебчо..." със супер сънения глас. И аз бях "оооооооооооооооо <3" и умрях от диабет. <3
Буквално е най-сладкия. <3 Просто не мога. :3
квак