- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Убих котка май?
Здравейте темата не е шега много ми е гадно стрелях онзи ден котки но не с цел да ги убивам а да ги плаша смисъл до тях стрелях с въздушна пушка и уцелих една и почна да си влачи задните крака и днес я видях в двора пак да си ги влачи и реших да я оттърва от мъките ... Стрелях веднъж изсъска само втори път пак изсъска третия път ми застана така и се целих в главата но я уцелих в окото и шурна кръв от него.... Направо ми беше много болно избяга и я догоних пак стрелях не умря пак и пак не умря сега избяга някъде не знам къде много ми е гузно и съвестно няма да мога да спа...
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
TI SI TAP. kak vu0b6te ti hrumna da strelq6 po jivite nevinni jivotinki. A dano sega nqkoi da strelq po teb s istinski pitolet. Ama nali razbira6... da te spla6i![]()
Ти си уникален тъпанар, да вземе да дойде някой да стреля и по теб така, мама ти проста овча ! Толкова ли си голям нещастник, че си тръгнал да стреляш по котки бе ?
Повече от убедена съм, че мозъка ти дори не може да си представи какво точно искам да ти напиша в този момент.
Но ще се въздържа предвид възрастовата аудитория в този форум. Само наум ще се помоля всичко да ти се връща, стократно!
Отебавай я, живота е по-силен от твоя идиотизъм. Котката няма съзнание и физичеката й болка не се припокрива със страданието, така както ти си го представяш и чувстваш. Всъщност няма никаква рационална причина да изпитваш симпатия към животните, така че просто не го мисли. Следващия път ако попаднеш в такава ситуация, хвани за гушата и стискай силно. Или просто намери голям камък или нещо. С въздушна пушка не можеш да й направиш нищо смъртоносно.
^ да причиняваш страдане на животни ей така, за удоволствие не е ли психопатско.
Не заради животното го казвам, а заради самия човек.
не му се връзвайте ве не виждате ли че лъже
много добра история бих казалгадно ми става от частите в които раняваш котката
но другото е супер
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Както следя другите, така следя и тебе, ти за какъв се изживяваш ве, баси льольото, даже с някакво превъзнесено досадно самочувствие и самоизживяване, че някой бил го следял, специално.
Викна ли линейка? Дойдоха ли полицай? Задаваха ли много въпроси?
Намери я и стрелай още три пъти! Вече няма как да не умре.
Тези работи със страданието са пълни глупости... Физическата болка си е физическа болка, независимо дали има съзнание или не.
Чл. 6. (1) Забранява се проявата на нехуманно отношение към животните.
(2) За нехуманно отношение към животните се смята причиняване на болка или страдание на животно или предизвикване на силен страх.
ПП: все пак нека се знае, че безпричинното жестоко отношение към животни и квалифицирано като престъпление, независимо дали животните имат съзнание или не. А все пак закона не се прави от случайни селяци дето се вживяват на психолози.
Последно редактирано от defender : 11-10-2015 на 19:09
О, ти не можеш да се дистанцираш от чувствата си, защото си плеб и затова аз съм виновен. Емпатията е ирационална, просто група неврони в мозъка ти, които не правят разлика между твое и чуждо страдание - Да, визуалните данни от страдание на животно, предизвикват същите неврони на твоето страдание - само дето между двете има качествена разлика, понеже ти имаш психика, а животното действа по инстинкт - така че няма рационална причина да изпитваш нещо, към нещо което не изпитва нищо.... но дефакто го правиш. И ти ми казваш че това е нормално, все едно така трябва да бъде. Ами не трябва, защото поражда филми и филмирани хора, които нямат грам познание какво и защо изпитват и дали има логика в него, а просто му се отдават съвсем естествено и след рационализация преминава в театралничене, даване на мнения и съдене, агресия и цяла камара от техни си филми, които нямат нищо общо с животното, а само с нуждата им да се покажат колко са добри в ролята на морални. И после се тъпчат с пържоли като долните лицемери, каквито са.
апартамента ти също няма съзнание, що не го запалиш., о да, защото има отражение върху теб, баси, но при животните тва не важи, викаш.
аутизма не е липса на емпатия ве необразовани пещерняци
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Има и друга логика, има много хора, които в живота си се превързват към животните (както например ти си превързан към апартамента си и затова не го запалваш) и от там, когато ти причиняваш страдание на животни, то все едно и на тях им причиняваш страдание от възмущение, а тези хора имат съзнание и психика. Следователно ти като знаеш това, ще продължаваш ли да причиняваш страдание на животни, имайки предвид, че това причинява възмущение и страдание и на хора, привързани към животните?
Последно редактирано от defender : 11-10-2015 на 20:35
Темата не е трол за жалост... Просто направо като се сетя ми е супер съвестно, не съм хладнокръвен убиец обичам животните и го направих с цел да и помогна и не никакво удоволствие не ми достави това, животинчето се мъчи сега някъде или е мъртво... Но не мога да върна времето назад явно така е трябвало да стане съжалявам много...
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал