.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 141
    Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

Убих котка май?

Здравейте темата не е шега много ми е гадно стрелях онзи ден котки но не с цел да ги убивам а да ги плаша смисъл до тях стрелях с въздушна пушка и уцелих една и почна да си влачи задните крака и днес я видях в двора пак да си ги влачи и реших да я оттърва от мъките ... Стрелях веднъж изсъска само втори път пак изсъска третия път ми застана така и се целих в главата но я уцелих в окото и шурна кръв от него.... Направо ми беше много болно избяга и я догоних пак стрелях не умря пак и пак не умря сега избяга някъде не знам къде много ми е гузно и съвестно няма да мога да спа...
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

TI SI TAP. kak vu0b6te ti hrumna da strelq6 po jivite nevinni jivotinki. A dano sega nqkoi da strelq po teb s istinski pitolet. Ama nali razbira6... da te spla6i

Супер фен Аватара на Pug_306
    Ти си уникален тъпанар, да вземе да дойде някой да стреля и по теб така, мама ти проста овча ! Толкова ли си голям нещастник, че си тръгнал да стреляш по котки бе ?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Повече от убедена съм, че мозъка ти дори не може да си представи какво точно искам да ти напиша в този момент.

Но ще се въздържа предвид възрастовата аудитория в този форум. Само наум ще се помоля всичко да ти се връща, стократно!

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Отебавай я, живота е по-силен от твоя идиотизъм. Котката няма съзнание и физичеката й болка не се припокрива със страданието, така както ти си го представяш и чувстваш. Всъщност няма никаква рационална причина да изпитваш симпатия към животните, така че просто не го мисли. Следващия път ако попаднеш в такава ситуация, хвани за гушата и стискай силно. Или просто намери голям камък или нещо. С въздушна пушка не можеш да й направиш нищо смъртоносно.

Мега фен
    ^ да причиняваш страдане на животни ей така, за удоволствие не е ли психопатско.

Не заради животното го казвам, а заради самия човек.

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    не му се връзвайте ве не виждате ли че лъже

много добра история бих казал гадно ми става от частите в които раняваш котката но другото е супер
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^ да причиняваш страдане на животни ей така, за удоволствие не е ли психопатско.

Не заради животното го казвам, а заради самия човек.
    Да ме преследваш из форума и да сереш олигофренските си мнения след всеки мой пост ей така, само защото си жалък и необразован трол не е ли психопатско?

Не заради себе си го казвам, а заради самия теб.

Мега фен
    Както следя другите, така следя и тебе, ти за какъв се изживяваш ве, баси льольото, даже с някакво превъзнесено досадно самочувствие и самоизживяване, че някой бил го следял, специално.

Мега фен Аватара на tori
    Ужс, и троловете станаха скучни тука...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Всъщност няма никаква рационална причина да изпитваш симпатия към животните, така че просто не го мисли.
    Същото важи и за хората, с които нямаш кръвна връзка, но никой не е тръгнал да трепе хора без причина.

Повече от фен Аватара на gimli
    Викна ли линейка? Дойдоха ли полицай? Задаваха ли много въпроси?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Намери я и стрелай още три пъти! Вече няма как да не умре.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Същото важи и за хората, с които нямаш кръвна връзка, но никой не е тръгнал да трепе хора без причина.
    Бая на място, определено.

Мега фен Аватара на an7raks
    Всъщност, има хора, които трепят хора без причина...

Мега фен Аватара на an7raks
    Тези работи със страданието са пълни глупости... Физическата болка си е физическа болка, независимо дали има съзнание или не.

Мега фен
    Чл. 6. (1) Забранява се проявата на нехуманно отношение към животните.
    (2) За нехуманно отношение към животните се смята причиняване на болка или страдание на животно или предизвикване на силен страх.

ПП: все пак нека се знае, че безпричинното жестоко отношение към животни и квалифицирано като престъпление, независимо дали животните имат съзнание или не. А все пак закона не се прави от случайни селяци дето се вживяват на психолози.
    Последно редактирано от defender : 11-10-2015 на 19:09

Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    Липсата на емпатия е признак на психически отклонения или аутизъм. Нормално е да се поставиш на нейно място до някаква степен и да изпиташ някакво състрадание, въпреки че осъзнаваш, че тя не страда както хората. Поне аз така знам, поправете ме ако греша
    О, ти не можеш да се дистанцираш от чувствата си, защото си плеб и затова аз съм виновен. Емпатията е ирационална, просто група неврони в мозъка ти, които не правят разлика между твое и чуждо страдание - Да, визуалните данни от страдание на животно, предизвикват същите неврони на твоето страдание - само дето между двете има качествена разлика, понеже ти имаш психика, а животното действа по инстинкт - така че няма рационална причина да изпитваш нещо, към нещо което не изпитва нищо.... но дефакто го правиш. И ти ми казваш че това е нормално, все едно така трябва да бъде. Ами не трябва, защото поражда филми и филмирани хора, които нямат грам познание какво и защо изпитват и дали има логика в него, а просто му се отдават съвсем естествено и след рационализация преминава в театралничене, даване на мнения и съдене, агресия и цяла камара от техни си филми, които нямат нищо общо с животното, а само с нуждата им да се покажат колко са добри в ролята на морални. И после се тъпчат с пържоли като долните лицемери, каквито са.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тези работи със страданието са пълни глупости... Физическата болка си е физическа болка, независимо дали има съзнание или не.
    Ти не усещаш физическа болка идиот такъв, ти усещаш психично отражение на физическа болка - нещо което при животните го няма.

Мега фен
    апартамента ти също няма съзнание, що не го запалиш., о да, защото има отражение върху теб, баси, но при животните тва не важи, викаш.

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    аутизма не е липса на емпатия ве необразовани пещерняци
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Мега фен Аватара на tori
    Ти не усещаш физическа болка идиот такъв, ти усещаш психично отражение на физическа болка - нещо което при животните го няма.
    Абе, и на тебе да ти прегризе куче вътрешната част на ръката, на лакътя, примерно, и теб ще те боли. Недей да говориш такаива работи. Не случайно хора припадат от силна болка.

Мега фен
    О- Да, визуалните данни от страдание на животно, предизвикват същите неврони на твоето страдание - само дето между двете има качествена разлика, понеже ти имаш психика, а животното действа по инстинкт - така че няма рационална причина да изпитваш нещо, към нещо което не изпитва нищо.... но дефакто го правиш.
    Има и друга логика, има много хора, които в живота си се превързват към животните (както например ти си превързан към апартамента си и затова не го запалваш) и от там, когато ти причиняваш страдание на животни, то все едно и на тях им причиняваш страдание от възмущение, а тези хора имат съзнание и психика. Следователно ти като знаеш това, ще продължаваш ли да причиняваш страдание на животни, имайки предвид, че това причинява възмущение и страдание и на хора, привързани към животните?
    Последно редактирано от defender : 11-10-2015 на 20:35

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Темата не е трол за жалост... Просто направо като се сетя ми е супер съвестно, не съм хладнокръвен убиец обичам животните и го направих с цел да и помогна и не никакво удоволствие не ми достави това, животинчето се мъчи сега някъде или е мъртво... Но не мога да върна времето назад явно така е трябвало да стане съжалявам много...
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436 Виж мнението
    Темата не е трол за жалост... Просто направо като се сетя ми е супер съвестно, не съм хладнокръвен убиец обичам животните и го направих с цел да и помогна и не никакво удоволствие не ми достави това, животинчето се мъчи сега някъде или е мъртво... Но не мога да върна времето назад явно така е трябвало да стане съжалявам много...
    да, ние се досещаме, че това е така и че ти си нормален човек, ние говорим на доктор шмъркан666

ПП: не че на доктора му пука де, ама.
    Последно редактирано от defender : 11-10-2015 на 20:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си