.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Иначе, сдухах, че на 22 почти, мога да се "похваля" само с брутално фейлнали взаимоотношения, които могат да се нарекат връзки в някои случаи. Или, явно се опитват да ми вменят вина, ей така. Трябва да се сещам от време на време, че хората могат да са много гадни егоцентрични копелета, без да искат, или без да им пука, към всеки, дори по-слабите.
    А аз никого и нищо не искам сега. Вече дори не искам това, което преди исках. Проблемът е, че вместо нещо ново, вече нищо не искам. Искам да бягам само, и да слушам за другите, и за другото, докато се самозабравя.

И, стана 10, и денят мина ей така.
    https://scontent-ams3-1.cdninstagram...18514509_n.jpg

Нали е нова снимка, на мен ми изглеждаш щастлива, ако сравняваме с два месеца назад, само торбичките под очите са проблем, но ще лягаш по-рано.
    В инстаграм намаляват резолюцията на снимките и за това да сложих директен линк, извинявай.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    https://scontent-ams3-1.cdninstagram...18514509_n.jpg

Нали е нова снимка, на мен ми изглеждаш щастлива, ако сравняваме с два месеца назад, само торбичките под очите са проблем, но ще лягаш по-рано.
    В инстаграм намаляват резолюцията на снимките и за това да сложих директен линк, извинявай.
    Цялото лице ми е много подпухнало на снимката, точно сутринта на закуска е.
    А торбички имам от 2-3 месеца, ранното ставане ме съсипва, въпреки, че лягам рано.
    Чудя се на теб как не ти излизат.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми