.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3621

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    ^Сори за любопитството, ако те дразни, ама кое би било кофти и в същото време облекчаващо?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    ^Сори за любопитството, ако те дразни, ама кое би било кофти и в същото време облекчаващо?
    Тъщата ти да умре катастрофирайки с новата ти кола.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Ами, да осъзнаеш нещо
    Кофти е защото не ти харесва, но е облекчаващо, защото поне няма да имаш очаквания и после да се разочароваш 1000 пъти.

И искам да кажа само, че анархи е такава отрепка, че ако му бях майка щях да се отрека от него. Щеше и да ме е срам де, че съм възпитала такова същество.
    Не знам как живееш със себе си, наистина.

//знам, че се чувстваш длъжен да ми отговориш, но няма смисъл

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    И искам да кажа само, че анархи е такава отрепка, че ако му бях майка щях да се отрека от него. Щеше и да ме е срам де, че съм възпитала такова същество.
    Не знам как живееш със себе си, наистина.

//знам, че се чувстваш длъжен да ми отговориш, но няма смисъл
    А ти защо се чувстваш длъжна да си отваряш грозната мутричка? ;д
    Наистина не знам защо си мислите, че ми пука какво мислите за мен спрямо държанието ми тук във форума, когато то няма нито капка (смисъл простащината поне) с това в истинския живот ;д
    Ако бяхте поне малко важни за мен щях да се държа добре и възпитано с вас, аз просто ви троля ;д
    Иии, да поствам гола снимка на съфорумка постната във фейсбук ;д лел съч драма мъч лол.
    Проблема ви тука плиткоумци е, че вие правите от мухата слон ;д ако никой не беше обърнал внимание на ОЧЕВАДНАТА провокация (иначе щях да я поставя в линк, не на снимка) вече щеше да е друга страница и никой нямаше да говори за това ;д
    Ох, ма сте толкова предвидими и лесно маниполируеми. ;д
    А относно майка ми, тя самата знае, че съм джентълмен с жени, които го заслужават. Винаги мога да се държа мило, добре, възпитано с уважение и да съм кавалер.
    Въпроса е, че тука не е истинския живот и вземете се осъзнайте, в моменте вие/ние - всички тука, сме просто аватари и думички на стойност точно 0, естествено, че нямам предпоставка да се държа добре с вас, а и прибави щипката "влизам тук за да се гавря".
    За това и хората, които познавам в истинския живот и влизат тук (всъщност са доста) знаят, че тук само се ебавам и не ми обръщат внимание.
    Тесногръдите като теб обаче, все много им знае устата. Лапетия.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    А ти защо се чувстваш длъжна да си отваряш грозната мутричка? ;д
    Наистина не знам защо си мислите, че ми пука какво мислите за мен спрямо държанието ми тук във форума, когато то няма нито капка (смисъл простащината поне) с това в истинския живот ;д
    Ако бяхте поне малко важни за мен щях да се държа добре и възпитано с вас, аз просто ви троля ;д
    Иии, да поствам гола снимка на съфорумка постната във фейсбук ;д лел съч драма мъч лол.
    Проблема ви тука плиткоумци е, че вие правите от мухата слон ;д ако никой не беше обърнал внимание на ОЧЕВАДНАТА провокация (иначе щях да я поставя в линк, не на снимка) вече щеше да е друга страница и никой нямаше да говори за това ;д
    Ох, ма сте толкова предвидими и лесно маниполируеми. ;д
    А относно майка ми, тя самата знае, че съм джентълмен с жени, които го заслужават. Винаги мога да се държа мило, добре, възпитано с уважение и да съм кавалер.
    Въпроса е, че тука не е истинския живот и вземете се осъзнайте, в моменте вие/ние - всички тука, сме просто аватари и думички на стойност точно 0, естествено, че нямам предпоставка да се държа добре с вас, а и прибави щипката "влизам тук за да се гавря".
    За това и хората, които познавам в истинския живот и влизат тук (всъщност са доста) знаят, че тук само се ебавам и не ми обръщат внимание.
    Тесногръдите като теб обаче, все много им знае устата. Лапетия.
    Благодаря ти, че си направи труда да ми изпишеш такъв дълъг пост, обяснявайки колко не ти пука.

И вземи вникни в думите на Naive, 'щото то и ти трябва да заслужиш нещо, за да го получиш.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Благодаря ти, че си направи труда да ми изпишеш такъв дълъг пост, обяснявайки колко не ти пука.

И вземи вникни в думите на Naive, 'щото то и ти трябва да заслужиш нещо, за да го получиш.
    От кога това, че си убивам свободното време пишейки (независимо какви и колко дълги неща) е мерило за това колко му пука на човек? ;д
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си