Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
И искам да кажа само, че анархи е такава отрепка, че ако му бях майка щях да се отрека от него. Щеше и да ме е срам де, че съм възпитала такова същество.
Не знам как живееш със себе си, наистина.

//знам, че се чувстваш длъжен да ми отговориш, но няма смисъл
А ти защо се чувстваш длъжна да си отваряш грозната мутричка? ;д
Наистина не знам защо си мислите, че ми пука какво мислите за мен спрямо държанието ми тук във форума, когато то няма нито капка (смисъл простащината поне) с това в истинския живот ;д
Ако бяхте поне малко важни за мен щях да се държа добре и възпитано с вас, аз просто ви троля ;д
Иии, да поствам гола снимка на съфорумка постната във фейсбук ;д лел съч драма мъч лол.
Проблема ви тука плиткоумци е, че вие правите от мухата слон ;д ако никой не беше обърнал внимание на ОЧЕВАДНАТА провокация (иначе щях да я поставя в линк, не на снимка) вече щеше да е друга страница и никой нямаше да говори за това ;д
Ох, ма сте толкова предвидими и лесно маниполируеми. ;д
А относно майка ми, тя самата знае, че съм джентълмен с жени, които го заслужават. Винаги мога да се държа мило, добре, възпитано с уважение и да съм кавалер.
Въпроса е, че тука не е истинския живот и вземете се осъзнайте, в моменте вие/ние - всички тука, сме просто аватари и думички на стойност точно 0, естествено, че нямам предпоставка да се държа добре с вас, а и прибави щипката "влизам тук за да се гавря".
За това и хората, които познавам в истинския живот и влизат тук (всъщност са доста) знаят, че тук само се ебавам и не ми обръщат внимание.
Тесногръдите като теб обаче, все много им знае устата. Лапетия.