- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
е брат те тия сървърни дъна за по 2-4 процесора струват майка си и баща си ... иначе съм съгласен, че има стабилни сървърни ЦПУта на АМД
Дъното е най-важната част в един компютър, малко хора го осъзнават и взимат евтин боклук, който след това им излиза двойно по-скъпо.
Същото е като да тръгнеш да строиш къща в блато, каквато и да я направиш, без здрава основа не става за нищо.
АМД не просто имат добри сървърни процесори, те имат най-добрите в сравнение с цена и качество, за това огромна част от сървърите са точно с оптерони. Интел по същата причина създадоха Xeon Phi, но все още не съумяват да го наложат, има някои неприятни недостатъци с него.
Tova mi haresa. Inache, tori, az ne razbrah kakyv e mehanizmyt na rqzkoto svalqne ot shokolad. Smis? Pak si sydyrja zahar + kakao, mlqko i razni shitni. Ne vqrvam da e zaradi nqkoe ot tqh ,a usvoqvaneto na glukozata e po-...hm, udobno, zashtoto shokoladyt se topi pri telesna temperatura, pri koeto pyk osvobojdenieto i e ravnomerno.
Днес беше ползотворен ден. Отидох за втори път на езикознание и май много жестоко подцених преподавателката първия път, но пък и обстоятелствата бяха такива. Преоткрих любовта си от 9-10. клас по тази материя. Може би допринася и това, че минахме скапаната фонетика и вече сме на по-интересната част. Ениуей, ще трябва и фонологичните термини да си понауча, че явно не можело без тях.
И все пак не съжалявам, че не я записах, по-добре ще ми е с един изпит по-малко.
Презентацията мина... добре, като изключим факта, че съм супер зле в представянето и в организацията на материала. Каза ми, че съм имала изключително добър баланс на припокриване между това, което е на екрана и това, което говоря. Също така съм подбрала интересни факти и красиви картинки. Другото се усъвършенствало с времето.
И мисля това да ми е последният път, в който пропускам лекция на Герджиков. Първо, че материалът, който ни дава ни е доста нужен, второ, че е супер добър преподавател и трето - нз дали ще ни преподава и по друго, а искам да попия максимума от него, много е интересен.
А как се чувствам... чувствам се добре, доволна съм от пътя си, харесва ми да се въодушевявам от разни неща, харесва ми на работа, харесва ми да се чувствам полезна и така нататък и така нататък.
// нямам търпение да започнем Омир :Д а е чак в трети курс :/
и бум
много яко как може да ми се промени настроението за супер кратко време
emotional as fuck
и дори не съм в пмс
някои хора просто заслужават мъчения![]()
Да си жена е много, много тъпо :/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Животът е срещи и раздели...
Нямам против. Само си философствам.
Ии тая нощ ще пътувам. Добре ми звучи.
Да.
В момента си размишлявам разни неща за живота и мисля че ще стигна до нещо съществено и, ако го осъзная напълно, ще е доста кофти, но в същото време облекчаващо. Не ми се иска да го вярвам, обаче ще ми е доста по-леко за в бъдеще.
Просто трябва да си променя мирогледа за някои неща, хах, толкова е просто
^Сори за любопитството, ако те дразни, ама кое би било кофти и в същото време облекчаващо?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
да не се чудиш после защо никой не те добавя във фейса, а добавилите те махат
Не съм столквал личен профил мойче;д
Излезе ми на една страничка ;дд
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
И по кое я позна, по килима ли ?
Втори хинт; виждал съм я много пъти под този ъгъл. ;д
Все пак ако не вярваш и се сетиш коя е (обвиъс) разгледай фейс/инстаграм и сравнявай. ;д
Аз съм 100 % сигурен, че е човека за който си мисля ;д
Даже 1000 хД
Просто не очаквах, че ще се появи по такива страници и места ;д
Но явно веднъж курва, винаги курва. ;д
Dr. Gregory House
Аз пък съм 100% сигурен, че това не е тя.
Бедрата и са по-стегнати, а гръдите и имат друга форма като е по гръб.
Не съм ъпдейтвал тая информация от година и нещо.. ;/ възможно е да е по-стегната, но може просто снимката да е стара, тя е 100 % ;д
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
по едни зърна няма никакъв шанс да познаеш жена, дори и с твоите две бройки
Dr. Gregory House
Нямах предвид момичета, в които си бил влюбен, а те са те отрязали грубо.
знаеш ли, каква резолюция и dpi трябва да имат тия снимки, за да успееш да разпознаеш нещо от тях ?
мдааа, значи спокойно коментара ти може да се отнася и към мен, щом не го цитира
Dr. Gregory House