В Саудитска Арабия ще обезглавят поет за отричане на исляма
"Съдът в Саудитска Арабия осъди на смърт поета Ашраф Фаяд по обвинение, че е отричал исляма, предаде Укринформ, цитирана от Фокус. На правозащитниците от организацията „Хюман райтс уоч“ е попаднал съдебен документ, според чийто текст следва, че поетът от палестински произход е обвинен във вероотстъпничество и затова е осъден на смърт чрез обезглавяване."
http://www.blitz.bg/news/article/376129
ПП: Това ли е истинското лице на исляма?!
Междувременно, Саудитска арабия е член на Г-20 и председател на комисията по човешки права към ООН. Туй то!
Последно редактирано от defender : 11-21-2015 на 19:30
Не, не е.
Също така ако тоя човечец беше разумен нямаше да отрича Исляма. И на мен не ми харесват техните наказания, все пак никъде в Корана не пише, че този който напусне Исляма трябва да бъде убит.
Между другото - обезглавяването е най-безболезненият начин да убиеш някого - прочети цитатите които съм постнал.
ВИДЕО: ИД показа как пада Айфеловата кула, сипе заплахи
"Аллах реши ние да им отговорим с колани с експлозиви и коли-бомби".
http://www.standartnews.com/svyat-eu...i_-311301.html
ПП: как да не е човече, та това е масово явление в исляма, това не са някакви откъслечни случаи на отделни психопати, а както казах, това е масово явление в исляма. Да не говорим, че сигурно 90% от световния тероризъм е свързан с исляма.
Така, че това не са инциденти, това е масова практика и защо ли толкова често е свързана с исляма. Изглежда предразполага хората към това, пуска им въдичката дето се вика.
Не може да ми излизаш с оправданието "ама те ИДИЛ и СА, защото не са чели Корона и затова убивали и затова искали да наложат шериат на Европа".
Последно редактирано от defender : 11-23-2015 на 12:21
Щом Ислямът заповядва война, защо само една нищожна част от мюсюлманите стават терористи ? Замислял ли си се за това а ? Тия терористи са само едни 1-2% от цялото мюсюлманско население на света...защо ли ?
А какво ще кажеш за цитатите които постнах? Чуй истините от българин който е чел Корана, щом на мен не ми вярваш.
Човек, тук не говорим само за ислямския тероризъм в Европа. Отношението в Иран и Саудитска Арабия към собствения им народ по шериата не е ли пак вид тероризъм, в Турция също има доста изцепки, особено при сегашния президент.
Също когато ИДИЛ бе създаден дойдоха от цял свят мюсюлмани, за да се присъединят към него. Това показва, че тази идеология от исляма е масово разпространена, а не е само в определен район.
В коя друга от по-големите религии има подобни неща, и то те да са така масови?
Последно редактирано от defender : 11-24-2015 на 12:02