- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Атентатите в Париж! Започва ли нова война?
Вие се молете да не се пренесе война в Турция, че тогава с България съвсем ще бъде свършено. Дори може да окупират Родопите. Нато баш Турция няма да остави, дори я предпочита, инвестирал е в нея.
Та тая Сирия много точно Дефендер написа - от къде тея цистерни ве, от къде това оборудване, от къде тая търговия бе майка му стара, те искаха да й направят изолация правителствата ни птичка щеше да прелити през границата. Няква малка държава.
Иначе, ако натовски самолет приближи на 2 км от границата на Русия, не само ще бъде свален, ами ще бъде изпарен.
През студената война СССР сваля цял пътнически самолет, с 200-300 души, до границата им между Аляска и Камчатка!
Сега един свален изтребител не може да се смята за разгръщане на трета световна, въптреки че на лице са много други предпоставки.
Ердоган винаги е подкрепял ислямистите (вкл. ИДИЛ), защото той е един от тях!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
тайно се надявам Русия да си исипе всички бомби ненадейно над мюсюлманчетата
ама едва ли ще стане
тая тръба май от там все някога ще минава в края на краищата
Последно редактирано от defender : 11-24-2015 на 19:00
корабе, ти ли си се смеел на ауриса ве?
Като се смееш, трябва да се смееш отдолу нагоре, а не отгоре надолу, демек да почнеш от долно "до", а не от горно "до", човек. Така няма да има проблеми.
Току що прочетох, че руснаците са решили да започват да въоръжават кюрдите, ако това стане, Турция я чака гражданска война, май?!
Радиация.
Вангатук ще си останете на ниво имбецили обаче. Проблемите в Сирия не са от 2 години, а от много повече.
А Русия и Турция ще се правят на сърдити няколко години, но няма да предприемат нищо повече, най-вероятно. Русия ще им строй АЕЦ за 20млрд $, а Турция е втория най-голям потребител на руски газ, след Германия. След германците, руснаците са най-многобройните туристи в Турция. Твърде много икономически интереси, които ще бъдат развалени, в момент в който и двете държави не могат да си го позволят. Русия не може да нападне Турция, тъй като нападение срещу страна от алианса, означава нападение срещу целия алианс.
Всичко опира до интереси, турците не искат Асад, САЩ също не го искат, руснаците го искат, за да си укрепят влиянието в региона. Вероятно руснаците са бомбардирали тия тюрки, които са в южната граница на Турция, а това не се харесва на Турция, решили са да минат набързо през територията им, като гледам едва ли е повече от минута престой за самолет, а турците са ги свалили набързо. И двете държави вероятно имат вина, първите че са действали пресилено, а вторите, че са им минали през територията, без позволение, макар и за доста малък период от време.
n00bs
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aBrAd0x_460sv.mp4
Два от враговете на България се карат, супер.
Иначе щеше да е интересно да се изправят Su-35 срещу турските F-16. Доста щеше да се дигне реномето на руснаците.
Последно редактирано от Aeternal : 11-25-2015 на 08:05
Само да кажа, че самолетът е свален на Сирийска територия. Второ. Турция да очаква от Русия да не доближава границите й в този регион означава, че к забранява присъствие в Сирия.
В тоя ред на мисли:
"Франция атакува „Ислямска държава“"
"Пекин обяви война на "Ислямска държава""
"Холандия обяви, че е във война с Ислямска държава"
"САЩ обявиха война на ”Ислямска държава”"
"Анонимните” обявиха война на ”Ислямска държава""
"Русия започна военна операция срещу "Ислямска държава""
"Пловдив обяви война на плъховете"
n00bs
„Един за всички, всички за един“, този девиз на мускетарите, приложен в борбата с тероризма сега е нарушен от?:
1. Турция
2. Ботсвана
3. Русия
Втори въпрос:
Колко самолета на ИДИЛ е свалила Турция досега, или каквото и да е друго да е направила, с което да попречила на ИДИЛ и да е показала така, че е член на Нато?
Последно редактирано от defender : 11-25-2015 на 11:40
"Русия е наш приятел и съсед, обяви премиерът на Турция."
Кажете ми каква е тая трансформация за 24 часа.
Възможно ли е днес да смяташ някого са приятел и съсед, а вчера да му свалиш нагло самолета, връщащ се от мисия срещу тероризма?
Нищо не схващам вече.
Последно редактирано от defender : 11-25-2015 на 11:59
А коя държава изобщо е свалила самолет на ИДИЛ?! Никоя... сети се сам що. Турция също прави удари срещу ИД.
n00bs
Много по-добре е да имаме граница с Турция, отколкото с Русия. Само това искам да кажа
Последно редактирано от ДОТА : 11-25-2015 на 12:27