Щях да предложа себе си, но имам по-важни неща за правене.
А към днешна дата?
Браво! Не съм очаквал, че бих подкрепил твое мнение! Само ще допълня, че става въпрос за конкретна религия, която ги е спънала
!
Браво още веднъж! Само ще допълня че именно ислямът е това което им пречи да се интегрират! Тая религия и западното общество, в което живеем ние са несъвместими!
Тук трябва да спомена и така наречените "флатъртовци" (те смятат, че Земята е плоска), които ще бъде пресилено да нарека християни, но принадлежат към Западната цивилизация. Разликата е, че те поне се опитват да се обосноват с научни "доказателства", докато множеството мюсюлмани са се забили в Корана и не вярват на нищо друго. А наричат християните "хора на Книгата". Лицемери!
Последно редактирано от inewton : 11-26-2015 на 19:24 Причина: Правописни грешки
хахахахахахаааааахахахаха хахахахах
не могааааааа
щше умра честно
сега ги разбирам американците, и пак казва че на тия неандерталци трябва да им се отнеме всичкия петрол и всичко материално което всъщност им е дадено от западняците, тоя маймун кога ли щеше да види ролекс, очила и чиста стая ако не бяха гадните западняци със "техните теории за света, земята, законите на физиката и т. н. т."
и да бъдат принудени да са роби, и да работят като хамали денонощно
на този маймун който вярва че слънцето се върти около земята единствения му проблем е че се е родил върху петрол, иначе едва ли щеше да говори по микрофон и да стои на маса в чисти дрехи
той само не каза как аллах е предоставил телевизора ама предполагам че е в някое от следващите му интервюта
чудно ми е какви ли предмети учат децата им в училище