.
Отговор в тема
Страница 180 от 204 ПървиПърви ... 80130170176177178179180181182183184190 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 476 до 4 500 от общо 5085

Тема: Ислям

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Какво имаш предвид, да не предприемеш кръстоносен поход?
    Да!

Мега фен
    нпп, няма ли да кажеш/напишеш най-накрая някоя херувимска молитва, а всички да повтаряме след тебе в захлас, с насълзени от умиление очи, прехапани езици от тежките отговорни думи, чудесно стъкмени в рима от тебе и с възхищение на такъв "велик истински свидетел".

една молитва не си казал/написал в тоя форум.
    пак ли чакаш да получиш всичко на тепсия?!, а ти за какво си вярващ?!, пък дори се представяше и поставяше за по-праведен (вярващ) от нас?!, а ето сега искаш някой да ти каже/напише молитва, която да повтаряш като папагал и животните без разум?!, каква полза ако ти дадат дори цял сборник с молитви, а ти не се научиш да се молиш според случая, ситуацията, обстоятелствата, нуждите и пр.?!, досега можеше да се научиш на правилна вяра в истинския Господ Бог дори и повече от нас, и трябваше да си стигнал до това да ядеш твърдата храна в това отношение, но уви си остана едно сукалче, а иначе отваряше една голяма уста срещу мен и въобще нас, че нали само дето ние сме грешни, а ти абсолютно праведен/безупречен, та ако наистина си станал истински праведен вярващ, хайде сега да представиш една наистина добра молитва, ала без да преписваш/цитираш молитви от молитвени сборници и пр., но с нови/твои думи
    Последно редактирано от npp : 11-24-2015 на 23:30

Супер фен Аватара на Meth
    "О, Господи! Молим се на теб, защото ти си най-могъщият и всевисшият, само в теб вярваме и само пред теб се прекланяме. О, Милостиви, помогни ни в нашето дело - борбата с дявола(злото) който ни натрапва неприлични мисли и ни отдалечава от правия път! Покажи ни правия път по който да вървим - пътя на добрината, на милосърдието и любовта...пътят който ще обедини всички. О, Господарю на световете, на деня и светлината, на Съдния ден,...О Създателю, пази ни от грешните и тези които са по пътя на дявола, от тъмнината на нощтта, от завистливите и от тези които искат злото ни. О, Боже, пази всички вярващи и невярващи, защото всичките Ти ги създаде и всички ние ще се върнем при Теб ! Благослови вярващите и тези които вървят по правия път ! Амин."
    На ви молитва.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    "О, Господи! Молим се на теб, защото ти си най-могъщият и всевисшият, само в теб вярваме и само пред теб се прекланяме. О, Милостиви, помогни ни в нашето дело - борбата с дявола(злото) който ни натрапва неприлични мисли и ни отдалечава от правия път! Покажи ни правия път по който да вървим - пътя на добрината, на милосърдието и любовта...пътят който ще обедини всички. О, Господарю на световете, на деня и светлината, на Съдния ден,...О Създателю, пази ни от грешните и тези които са по пътя на дявола, от тъмнината на нощтта, от завистливите и от тези които искат злото ни. О, Боже, пази всички вярващи и невярващи, защото всичките Ти ги създаде и всички ние ще се върнем при Теб ! Благослови вярващите и тези които вървят по правия път ! Амин."
    На ви молитва.
    Да, благодаря, това беше добро, но като си помисля, че се молиш на аллях и ми става малко гадно.

Все пак ще ми е интересно, да чуя някоя от молитвите и на нпп, никога не съм виждал "истински светия" да се моли LIVE.

Вълнувам се!
    Последно редактирано от defender : 11-25-2015 на 11:18

Град
    Sedes Sancti Petri
    Вълнувам се!
    И аз. Но npp едва ли ще сподели някоя от молитвите си.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    никой здравомислещ човек не може да го разбере това
    развитите нации и хора не вярват в религии
    Току що един здравомислещ, развит човек се подигра с религиозните ми чувства и ме накара да се чувствам нищожество, втора ръка човек.

Иначе ти от коя цивилизация идеш уважаеми, многоразвит пришълецо?
    Последно редактирано от defender : 11-25-2015 на 11:33

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    ако наистина иска да спасява човеци, то ще трябва да го направи.

иначе защо постоянно ни упреква как няма кой да се молил във форума и спасява.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Той знае само да упреква, но когато трябва да покаже как се упражнява вяра в Онзи, който е Истинският Бог никакъв го няма.

Да, благодаря, това беше добро, но като си помисля, че се молиш на аллях и ми става малко гадно.

Все пак ще ми е интересно, да чуя някоя от молитвите и на нпп, никога не съм виждал "истински светия" да се моли LIVE.

Вълнувам се!
    Ако си забелязал, никъде не съм споменал Аллах. А нарицателните и прилагателните които използвах се отнасят за общите представи за Бог приети и във трите авраамистични религии, не е ли така ?

Наистина и на мен ми е интересно какво ще измисли npp.

Мега фен
    Ако си забелязал, никъде не съм споменал Аллах. А нарицателните и прилагателните които използвах се отнасят за общите представи за Бог приети и във трите авраамистични религии, не е ли така ?
    "О, Господарю на световете, на деня и светлината, на Съдния ден."

Не знам как да го нарека, може би проницателност, но веднага го разпознах.

Мега фен
    На ви молитва.
    изглежда meth се е справил добре, поне привидно на слово, а останалите нищо не правите, и ето, както ви беше предречено, че ще дойдат нови, които ще ви изпреварят, така и стана, един мюсюлманин се оказа по-сериозен от вас, докато някои тук бяха активни да пишат в този раздел на форума в продължение на години досега, но така и не показаха да са се научили на правилна вяра в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, при все че и meth все още не е показал съвсем чиста вяра в Него, или поне не така, че да ни увери за това

Мега фен

Вълнувам се!
    ако наистина иска да спасява човеци, то ще трябва да го направи.

лъжльовци/спекуланти, не ме карайте да вадя винтейдж постове с примерни молитви, които сме ви дали навремето

молитвата е нещо лично, което по принцип не е казано да се прави публично достояние, и което, не само че е нещо интимно, но и, зависи от сериозността/искреността на вярващия

"И когато се молите, не бивайте като лицемерите; защото те обичат да се молят стоящи по синагогите и по ъглите на улиците, за да ги виждат човеците; истина ви казвам: Те са получили вече своята награда. А ти, когато се молиш, влез във вътрешната си стаичка, и като си затвориш вратата, помоли се на своя Отец, Който е в тайно; и Отец ти, Който вижда в тайно, ще ти въздаде [на яве]." Матей 6: 5-6

разбира се, иначе във форум може да се постват молитви за спасение на хора, но само ако хората във форума са сериозни да се молят на истинския Господ Бог както трябва

Той знае само да упреква, но когато трябва да покаже как се упражнява вяра в Онзи, който е Истинският Бог никакъв го няма.
    и как се показва правилна вяра, след като истинската вяра е нещо невидимо?!, защото съществува само в онзи, който я упражнява, затова и е писано:

"естественият човек не побира това, което е от Божия Дух, защото за него е глупост; и не може да го разбере, понеже, то се изпитва духовно. Но духовният човек изпитва всичко; а него никой не изпитва. Защото, "Кой е познал ума на Господа, За да може да го научи? А ние имаме ум Христов." 1 Коринтяни 2: 14-16

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    и как се показва правилна вяра, след като истинската вяра е нещо невидимо?!, защото съществува само в онзи, който я упражнява, затова и е писано:
    Нали все повтаряш, че ние не упражняваме правилна вяра. Кажи ни как да го правим.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Я ми предложи такъв човек.
    Щях да предложа себе си, но имам по-важни неща за правене .
    Когато Европа е тънела в мрак, арабите са се развивали много по-добре, изобщо всички клонове на науката са били значително развити.
    А към днешна дата?
    ето виждаш ли
    религията ги е спънала
    мозъците им са престанали да се развиват, достигнали са пълния си потенциал още през средновековието или там когато са спрели да мислят
    Браво! Не съм очаквал, че бих подкрепил твое мнение ! Само ще допълня, че става въпрос за конкретна религия, която ги е спънала !
    всеобщо известно е че всички араби по света са страшно мързеливи и не обичат да работят а само да лежат
    религията им идва голямо извинение в доста насоки
    а то само с лежанеее.... най-много да станеш камикадзе
    ей ги, видя ли ги, безработни неинтегрирани камикадзета
    от сирия в германия ще си ги отгледат няколко стотин хиляди като в инкубатор и след 15 години от тия имигранти освен камикадзета нищо друго няма да става щото и за работници в чистотата няма да ги взимат
    Браво още веднъж ! Само ще допълня че именно ислямът е това което им пречи да се интегрират! Тая религия и западното общество, в което живеем ние са несъвместими!

Град
    Sedes Sancti Petri
    ИДИЛ
    Не, не мога повече, ще умра от смях. Как наричаш неверници хора, които вярват в същия Бог, в когото и ти вярваш?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Щях да предложа себе си, но имам по-важни неща за правене .
    Чел/а си Евангелията? Браво, не съм го очаквал. Накрая ще се окаже, че не си толкова глупав/а, колкото мислех.

"О, Господарю на световете, на деня и светлината, на Съдния ден."

Не знам как да го нарека, може би проницателност, но веднага го разпознах.
    Той е Богът на Световете, християнството не го отрича. "Бог е светлина" чувал съм го от християни. Бог е този който ще съди. Какво не ти харесва ?

Мега фен
    молитвата е нещо лично, което по принцип не е казано да се прави публично достояние, и което, не само че е нещо интимно, но и, зависи от сериозността/искреността на вярващия

"И когато се молите, не бивайте като лицемерите; защото те обичат да се молят стоящи по синагогите и по ъглите на улиците, за да ги виждат човеците; истина ви казвам: Те са получили вече своята награда. А ти, когато се молиш, влез във вътрешната си стаичка, и като си затвориш вратата, помоли се на своя Отец, Който е в тайно; и Отец ти, Който вижда в тайно, ще ти въздаде [на яве]." Матей 6: 5-6

разбира се, иначе във форум може да се постват молитви за спасение на хора, но само ако хората във форума са сериозни да се молят на истинския Господ Бог както трябва
    Тогава защо го изръси това долу:

колкото и да си дискутирате, без добра молитва към Онзи, Който наистина е истинският Бог проблемите няма да се решат по добрия начин, а ето как тук нямаше и един в този раздел на форума, който да направи поне една такава молитва за спасението на някой...
    да не си спекулант?
    Последно редактирано от defender : 11-25-2015 на 19:00

Не, не мога повече, ще умра от смях. Как наричаш неверници хора, които вярват в същия Бог, в когото и ти вярваш?
    Добре де, в Корана се казва, че този който убие човек (без да има основателна причина) все едно е убил всички хора на света. Как си обясняваш това ?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Добре де, в Корана се казва, че този който убие човек (без да има основателна причина) все едно е убил всички хора на света. Как си обясняваш това ?
    Те убиват "неверниците" защото не вярват в Аллах. Каква по- основателна причина от това искаш?

Мега фен
    Нали все повтаряш, че ние не упражняваме правилна вяра. Кажи ни как да го правим.
    ти въобще вярващ ли си?!, досега се представяше по-скоро за привърженик на науката, отколкото за вярващ, и все си поставяш снимки на учени на профилната си

а за вярата вече обяснихме предостатъчно, стига да има кой да чете всички онези постовете относно Бог и вярата, които написахме
    Последно редактирано от npp : 11-25-2015 на 19:45

Мега фен
    Тогава защо го изръси това долу:

да не си спекулант?
    винаги има начин да се прави добро, но въпросът е поне да започнеш да се опитваш и да продължиш по правилния път

сега ако направя тема за молитва ще се молите ли?!, особено след като издефекира сумати писаници против нас и подбуди и другите да се лигавят наместо да бъдеш добър пример на подражание за тях що се отнася до правилното упражняване на вярата, та сега да може повече да се разчита на тях в това отношение

Град
    Sedes Sancti Petri
    ти въобще вярващ ли си?!, досега се представяше по-скоро за привърженик на науката, отколкото за вярващ
    Не виждам какво пречи привърженик на науката или учен да бъде вярващ.
    и все си поставяш снимки на учени на профилната си
    Ти сигурен ли си, че тези хора не са (били) вярващи?

Твоя снимка ли трябва да си сложа за да разберат всички, че съм вярващ?

Мега фен
    Не виждам какво пречи привърженик на науката или учен да бъде вярващ.

Ти сигурен ли си, че тези хора не са (били) вярващи?

Твоя снимка ли трябва да си сложа за да разберат всички, че съм вярващ?
    такива вярващи, каквито и ти представи дотук като свои модели за вярващи, имаше много досега, но друго е истински вярващ, чрез който бесовете са изгонвани от обладаните, болните/сакатите/инвалидите са изцелявани, или мъртви са възкресявани, или поне словото на истинския Господ Бог се проповядва/свидетелствува, а ти досега се държа наивно като старците от изкуфелите ти профилни снимки

Град
    Sedes Sancti Petri
    ^ А знаеш ли, че благодарение на някои от тези "изкуфели" старци сега ти ползваш компютър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си