.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Искам да сме отново приятели !

Здравейте,аз харесвах най-добрата си приятелка а след като го казах на нея тя ми каза че няма да се получи. И след това аз се ядосах и почнах да я обиждам.След няколко седмици накарах едни момиче да говори с нея и разбрах че тя (момичето което харесвам) е знаела за това че искам да сме нещо повече от приятели и след като признах чувствата си към нея се е почувствала много гадно и че иска да сме отново приятели.Но аз вече не знам как да се държа с нея , просто не можем да завържем разговор за повече от 5 минути а преди говорехме по цял ден.Моля помогнете ми.
    Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    "и почнах да я обиждам", мъжка постъпка
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    "и почнах да я обиждам", мъжка постъпка
    Ами и тя са държа много гадно простоо...

Град
    Niggaland
    Гадно защото ти е казала нещо от сорта на: -Не господине, не желая пениса Ви в мен! ?
    n00bs

Гадно защото ти е казала нещо от сорта на: -Не господине, не желая пениса Ви в мен! ?
    това щеше да е по добре .Тя просто си играеше на телефона и накрая само каза ми няма да се получи.

Град
    Niggaland
    Срамувала се е да те погледне или щом е знаела, й е било ясно какво предстой, ако това е повод да я обидиш евала...
    n00bs

Срамувала се е да те погледне или щом е знаела, й е било ясно какво предстой, ако това е повод да я обидиш евала...
    Да ок разбирам виновен сам,точно за това искам помощ от вас.

Град
    Niggaland
    И какво очакваш да ти кажат? Дръж се с нея както преди? Ми няма да стане, ще е неловко винаги. За нея ти винаги ще си не просто "мъжът", който е пожелал да я пенетрира, а "мъжът" пожелал да я пенетрира на тиха музика. А ти само ще си блъскаш главата, защо тъпата курва не желае да прави троен аксел в леглото ми, а си говорите тъпотии от сорта на какво е яла вчера и как всичко и се лепяло отзад. ...пия вода... Та ако искаш това е варианта, да се държиш към нея, тъпи разговори както преди, а другия начин е казваш й: -Jebem ti seme i pleme, повече няма да се занимавам с теб.
    Аз лично бих я карал малко по старо му, докато постепенно спра да й пиша. Местя и голите снимки в папка "починали" и си цикля напред.
    n00bs

И какво очакваш да ти кажат? Дръж се с нея както преди? Ми няма да стане, ще е неловко винаги. За нея ти винаги ще си не просто "мъжът", който е пожелал да я пенетрира, а "мъжът" пожелал да я пенетрира на тиха музика. А ти само ще си блъскаш главата, защо тъпата курва не желае да прави троен аксел в леглото ми, а си говорите тъпотии от сорта на какво е яла вчера и как всичко и се лепяло отзад. ...пия вода... Та ако искаш това е варианта, да се държиш към нея, тъпи разговори както преди, а другия начин е казваш й: -Jebem ti seme i pleme, повече няма да се занимавам с теб.
    Аз лично бих я карал малко по старо му, докато постепенно спра да й пиша. Местя и голите снимки в папка "починали" и си цикля напред.
    Все пак май си прав...

няма приятелство след такова признание. просто ще трябва да се примириш, това е.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Banned Супер фен
    Нямаш нищо, което тая долна самодива да изсмуква от теб. Нито мъжкарска магнетична енергия, нито пари. Тя навярно не търси приятели, ами облага да има. Не търси взаимно разбиране и упора, ами лично егоистично удовлетворение к*рвата мръсна. Повечето май са така, к*рви.
    Последно редактирано от espada : 11-26-2015 на 17:52

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    Нямаш нищо, което тая долна самодива да изсмуква от теб. Нито мъжкарска магнетична енергия, нито пари. Тя навярно не търси приятели, ами облага да има. Не търси взаимно разбиране и упора, ами лично егоистично удовлетворение к*рвата мръсна. Повечето май са така, к*рви.
    Изключително плоско изказване.Защо,ако едно момиче няма интерес към вас магически се превръща в "к*рвата мръсна" или ходещо бедствие търсещо облага от взаимоотношенията си с хората.Може би в момента има по-важни неща ,като учене или спорт т.е. има цели които не се касаят от това да ходи с човек ,към който няма чувства.
    И такаа към автора ,ако си сигурен ,че нямаш чувства към въпросното момиче и обясни как стоят нещата ,извини и се за обидите и постепенно ще започнете отново да водите същите разговори ,няма как да стане изведнъж ,разбира се.

Цитирай Първоначално написано от Elena3232 Виж мнението
    Изключително плоско изказване.Защо,ако едно момиче няма интерес към вас магически се превръща в "к*рвата мръсна" или ходещо бедствие търсещо облага от взаимоотношенията си с хората.Може би в момента има по-важни неща ,като учене или спорт т.е. има цели които не се касаят от това да ходи с човек ,към който няма чувства.
    И такаа към автора ,ако си сигурен ,че нямаш чувства към въпросното момиче и обясни как стоят нещата ,извини и се за обидите и постепенно ще започнете отново да водите същите разговори ,няма как да стане изведнъж ,разбира се.
    Благодаря,много . Ще и се извиня .

Banned
    Цитирай Първоначално написано от darkheart5 Виж мнението
    Благодаря,много . Ще и се извиня .
    ti si edna podmetka, nastypwat te ama pak hodi6 s toq deto te nastypwa

Цитирай Първоначално написано от espadrilnika Виж мнението
    ti si edna podmetka, nastypwat te ama pak hodi6 s toq deto te nastypwa
    Да ти кажа честно все още не сам се извинил щот се срещнахме само веднъж с нея.Ако искаш предложи и ти нещо след такова нещо мисля че предложението ти ши ми хареса.

anonymous990763
    Guest
    И аз съм в почти същата ситуация, само че от страната на момичето и мога да кажа, че само и единствено исках да не наранявам повече момчето, но какво да направя, че нямам същите чувства към него. Честно ли ще бъде спрямо него, а и спрямо мен, да се правя, че имам чувства към него? Боли, но поне е истината...

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    И аз съм в почти същата ситуация, само че от страната на момичето и мога да кажа, че само и единствено исках да не наранявам повече момчето, но какво да направя, че нямам същите чувства към него. Честно ли ще бъде спрямо него, а и спрямо мен, да се правя, че имам чувства към него? Боли, но поне е истината...
    За предпочитане е да си кажеш истината, а не да се мъчиш само с него..

anonymous990763
    Guest
    Аз и това направих, но пак болеше.

Нормално, но така е по-добре ..

Banned
    Цитирай Първоначално написано от darkheart5 Виж мнението
    Да ти кажа честно все още не сам се извинил щот се срещнахме само веднъж с нея.Ако искаш предложи и ти нещо след такова нещо мисля че предложението ти ши ми хареса.
    тегли и 1 майна ве, ама грубо и истинско да е, че да и стане тъжно. стъпчи я емоционално, пречупи я. после най- много да тръгне след теб, те жените са така... ама не се надявай на т'ва де.
    Последно редактирано от espadrilnika : 12-06-2015 на 21:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си