Може и да има нещо вярно. Щом дори dreamwalker започна да желае така мръснишки Истинския Светия…
А най- праведният сред мюсюлманите Meth пожела друговерка.
признай, че след мене, ти най-много мислеше за сиекс.
ама добре, че се владея и съм култивирал сиекса като бостан с дини, а не като диви чукари с тръни.
ПП: ама има хора пък дето сиекса ги е изстрелял чак в извън хетеросексуална орбита, и тогава се появи чалгата.
питайте ауриса.
Последно редактирано от defender : 12-09-2015 на 14:34
нпп, ти сигурно си най-активно практикуващия сИекс във подфорум "Философия и религия", имал си хиляди жени, даже наведнъж по няколко.
Сам си се хвалил с това как си обгрижвал сексуално жени в нужда, в знак на твоята преливаща любов към тях и помощ, разбиАш ли, и си ги изтрелвал в тридневен непрестанен оргазъм и незабравими спомени от такъв свръхчовешки свидетел "самарянин"?
Последно редактирано от defender : 12-09-2015 на 15:06
Вие сте много зле. Не ме принизявайте до своето ниво. Нещастници.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Иии нов световен рекорд! Само в три изречения успя да нарушиш Божия заповед и да проявиш смъртен грях. Направо си за изгаряне на клада.
А npp също ли влиза в "нещастници"?
Нещастен си.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
аз съм българин, българска майка ме е родила, израснал по българските гори, планини, пещери, полета и съм се катерил по българските дървета и върби, затова ше напишам К*Р
това е традиция, не може да ми се сърдите.
ама вие май никакви българи не сте един к*р не сте написали досега.
хихи
Последно редактирано от defender : 12-09-2015 на 21:35