- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Би ли изчукал предишния ?
нз сякаш вече искам да сме само приятели![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако сме на самотен остров и се опита да ме изяде…
ще го чукам като го правя на пържола
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще го чукам докато не му избия мисълта да ме яде.
Или няма да ида с него на острова.![]()
на какво се дължи изстиването на чувствата ти към мен?![]()
току що ми разбиха сърцето и от депресия минавам на сух режим, тъй че не![]()
ako be6e milowiden, moje bi 6tqh...
da, ama ako e slabi4yk samo i ako ima nejni 4erti na liceto...
НЕ. Обаче ти няма лице да имаш ако се срещнеме.......
bih, no towa bi se okazalo iznasilwane ot moq strana, tyi kato toi ne jelae da si igraem...
не