- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
Ауриса покрай ислямизирането на Европа му се промениха приоритетите - колкото и малко вероятно да е, Тръмп президент би било освежаващо. Лепенката във Франция също няма да е зле да спечели президентските избори. Неутрален бях по въпроса, но след като видях как демокрацията бе употребена да изхвърлят НФ от властта и за пореден път европейските 'социалисти' се доказаха корпоративни пионки, вече ми е абсолютно през онази работа.
Т'ва е прясно прясно : http://www.bbc.com/news/uk-northern-ireland-35090649
А Сандерс ми е симпатичен, защото не е финансират от куп корпорации. Нищо против нямам капитализма, за разлика от теб, но корпорации да определят политиката на държави е повече от гнусно. Дори в ЕС масово укриват данъци и подрязват заплати. Да вървят на майната си.
Та в този ред на мисли - Сандерс би бил подходящ *след* Тръмп т.е. след като някой осере до такава степен положението, че на хората да им светне, че е необходима промяна. На този етап социалист само би могъл да влоши нещата - и без т'ва запада се е напълнил с чалми и пиявици, които смучат социални помощи и раждат копеленца с двуцифрено айкю.