- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ?!!!
Според вас, защо момичетата си падат по задници ?
И като казвам ''задник'' имам предвид това :
няма социален статут, няма чувство за хумор, не е атрактивен, не е възпитан, не е
лоялен, не изглежда кой знае колко добре, не може нищо хубаво или полезно да направи и се държи гадно с момичетата...и др.
Всеки има право да има лош вкус.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Защото си мислят, че някой, толкова лош до тях, ще ги накара те да изпъкнат и да изглеждат добре. Някои се самозалъгват, че може да ги променят.
Не всички са такива.
Защо говориш за "момичетата", поставяйки всички под общ знаменател? Не може ли да се третира всеки индивидуално според собствените му предпочитания и вкусове?
Поддържаният вид, грамотната реч и възпитанието - винаги ще са на мода.
Може за теб въпросното момче да е пълен загубеняк, но влюбеното в него момиче да открива положителни качества.
Всеки пак всеки заслужава да бъде обичан.
Аз не съм лош но имам голямо име на фамилията, и пак си падат по мен...
Още се превивам на „няма социален статут“. А ти имаш?! Със всичките си 16 години, от които да речем 4-5 съзнателни, ИМАШ СОЦИАЛЕН СТАТУТ?! Кога и как го постигна това?
Чувството за хумор е нещо твъъъъъъъъърде субективно. На мен са ми забавни черният хумор, сарказма и самоиронията. Пробвай да ме впечатлиш с виц за блондинки и ще получиш глупав поглед.
За теб не е атрактивен, една уж влюбена до уши тийнейджърка може да го вижда съвсем по друг начин. Освен това имате разлика с момичето в сексуалните ориентации, което няма как да не се отбележи. Тук говоря И за външния вид.
А за полезните умения просто отказвам да го повярвам това.
И, какво означава „гадно отношение“? Бие ли момичета, убива ли, краде ли им джобните/телефоните/ключовете, зарязва ли ги бременни/току-що изчукани? Щот ако не е така, вероятно просто не се плюнчи заради нагона си, както казаха надолу.
Съвета ми е да се стегнеш, щот никоя няма да хареса кретен, който се самосъжалява, щот някоя е избрала т.н. „ЛОШО“ момче.
Отделно - да, всеки има право на лош вкус.
Всъщност, dreamara е прав, момичетата просто се привличаме подсънателно, по някакъв полу осъзнат начин към тези момчета които описа. Не знам каква точно е причината, обаче въпросноо явление е факт. Мисля си че може да е понеже този вид момчета демонстрират по голяма мъжественост, чрез това държание, но също чрез голямо влияние над други хора. Но като цяло нямам обяснение за този копнеж на момичетатасигурно психолозите и сексолозите ще могат да ви го обяснят
И меджду другото дори повечето момичета по default да се привличат от токива момчета, интелигентните не тръгват с тях
![]()
Защо си мисля че тази тема ще потръгне така както темата на Грозния.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Това е пълна забава. Честно. Просто всеки се е хванал за това с "лошите" "задниците"и т.н.. Всъщност въобще няма нищо истинско в тези неща, за да е дадено момиче с такова момче, замисли се, че то може да не е никак лошо с нея. Аз лично искам да ти кажа, че не бих позволила да бъда с някой, който ме тъпче и ме смазва и вярвай ми много малко жени биха били с такъв човек. Тори каза, че чувството за хумор е субективно, а аз бих казала, че съм напълно съгласна с това. И извинявайте ама какво значи лош вкус ? Всеки има право на СОБСТВЕН вкус, не на лош. За вас може да е лош, за друг да е нещо недостижимо. Нещата са относителни. Някой, някога е наложил това с лошите момчета и добрите момичета и има такива хорица, които не мислят отвъд нещата![]()
tori, виж мила, не съм казал, че имам дадено нещо, въобще не съм казал нищо за себе си.![]()
За хумора само да те поправя - като казвам ''човек с чувство за хумор'' имам предвид такъв човек, който умее да разсмива в дадена ситуация, а не някакъв си клоун, който само разказва вицове. Разликата е огромна.
Гадно отношение - в смисъл, че не му пука за нея, или гадно отношение към другите - обиди, подигравки и др.
Другото което е - не съм задал тоя въпрос защото се самосъжалявам, че някоя е избрала друг пред мен, а защото виждам какво се случва наоколо и това ме учудва.
За останалото съм съгласен.
Това са пълни бози дето ми говориш честно, майнаСпоред мен е важно отношението на човека към мен, боли ме как се държи с другите
[QUOTE=golemiq_korab_minava; Добрите са много по- малко.[/QUOTE]
Всъщност се отнася, за човечеството като цяло.
Добре дошъл в 21-ви век, където да си прост е на мода