.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Hybrid View

ама ме бОли за твоето мнение, и преди са ми правили забележки, не само ти, но няма да си променям стила на писане, харесвам да използвам чужди изрази, харесвам много английския език и не ме интересува.

и аз мога да те помоля да спреш да пишеш като шизофреник, но би ли го направил?не.
    тогава не ми казвай да да спирам и аз.

пп. Този разговор е потвърждение на това: "Форумът като цяло е насилническо място."; Няма особен смисъл да си мил или възпитан тук, защото отсреща никога отношението не е реципрочно;

Можем ли да се върнем на темата по някакъв начин, пък било то и колко мразите раците.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    и аз мога да те помоля да спреш да пишеш като шизофреник, но би ли го направил?не.
    тогава не ми казвай да да спирам и аз.
    хахах кефи ме как те обидих леко и ти искаш някак си да си го върнеш ама няма да имаш шанс засега, пробвай друг път

разкажи ми за рибите, и по-точно жените

и, аз пиша на български ОК?

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението

пп. Този разговор е потвърждение на това: "Форумът като цяло е насилническо място."; Няма особен смисъл да си мил или възпитан тук, защото отсреща никога отношението не е реципрочно;
    kwoto pridawa6, twa polu4awa6. kato ne si mila, mili i dragi nqma da nameri6. ti si edna ingilizirana botka... ""deep down""

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си