Първоначално написано от solo_ Кво тъпчиш по цял ден ? Особено по празниците все съм преяла Но закуската ми винаги е здравословна.
Първоначално написано от Indistinct Особено по празниците все съм преяла Но закуската ми винаги е здравословна. И аз съм така... Веднъж бях в спешното даже...
Първоначално написано от Indistinct Особено по празниците все съм преяла Но закуската ми винаги е здравословна. basi lakomiqta! :X
Първоначално написано от solo_ И аз съм така... Веднъж бях в спешното даже... Е ти пък си прекалил..
Първоначално написано от espada 6te mi e nujen. nqma6e da mi e nujen ako ti be6e idwal pri men, smqtam, 4e 6te6e mnogo da ti hareswa... <3 Няма да ти е нужен, бе! Какво очакваш от малкото чаве, някакъв негърски ли?
Първоначално написано от espada basi lakomiqta! :X Ти не се ли чувстваш преял по празниците?
Ти тихо че си ми черен !!!
Първоначално написано от Indistinct Ти не се ли чувстваш преял по празниците? Аз наистиня преявам и отивам в спешното а той преява сас писки
Първоначално написано от inewton Няма да ти е нужен, бе! Какво очакваш от малкото чаве, някакъв негърски ли? nujen, nenujen.... w slu4aq, nenujen, 6toto solo e protiwen i izpitwa seksualni poriwi kym edyr dobityk... :X
Първоначално написано от espada nujen, nenujen.... w slu4aq, nenujen, 6toto solo e protiwen i izpitwa seksualni poriwi kym edyr dobityk... :X Какъв едър добитък, бе?
ей espada аз съм хетеро аз не съм dwyd & inewton
http://www.teenproblem.net/forum/sho...80268-zdr-hera Koi li moje da e towa?! hmmmm
Първоначално написано от solo_ ей espada аз съм хетеро аз не съм dwyd & inewton ti si podyl bolnaw izrod
Първоначално написано от espada nujen, nenujen.... w slu4aq, nenujen, 6toto solo e protiwen i izpitwa seksualni poriwi kym edyr dobityk... :X Е ти никого не харесваш. Да не искаш мистър Олимпия да те ебе?
Първоначално написано от inewton Е ти никого не харесваш. Да не искаш мистър Олимпия да те ебе? ti pyk bi li iskal da te ebe solo we, izrod?!
Първоначално написано от Indistinct Какъв едър добитък, бе? zdr hara
Първоначално написано от inewton Е ти никого не харесваш. Да не искаш мистър Олимпия да те ебе? po- dobre ela s men, 6toto drugo mom4e/momi4e nqma da uspee6 da si nameri6...
Първоначално написано от espada ti pyk bi li iskal da te ebe solo we, izrod?! Аз не съм педал, бе, педал.
Първоначално написано от inewton Аз не съм педал, бе, педал. ama ako be6e we, pedal, hipoteti4no. ti 6e si ostane6 aseksualen po prinuda, bot. po- dobre se otdai na pedal6tinata zaedno s men, za da izbegne6 samotata.
Първоначално написано от espada po- dobre ela s men, 6toto drugo mom4e/momi4e nqma da uspee6 da si nameri6... Не думай...
Първоначално написано от espada ama ako be6e we, pedal, hipoteti4no. И крава да бях, нямаше да му дам.
Първоначално написано от inewton И крава да бях, нямаше да му дам. Ужас, смили се над момчето бе... Цял живот няма да ебе :Д
Първоначално написано от inewton И крава да бях, нямаше да му дам. Аз дет щях да дойда
Първоначално написано от Dwyd96 Ужас, смили се над момчето бе... Цял живот няма да ебе :Д Ама ще го ебат.
Първоначално написано от Dwyd96 Ужас, смили се над момчето бе... Цял живот няма да ебе :Д ti 6te6e da se smili6 we, nali? dori i da ne ti se iska6e da si dawa6 dupeto, 6te6e...
Правила