- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За първи път ще се видим.. Моля, помогнете
Здравейте. Не съм особено сигурна дали това, за което ще помоля е пряко свързано с любовта, но определено я засяга. След 2 седмици ще се видя за първи път с момче, с което си пишем от дълго време . Пращали сме си много снимки, говорели сме много по телефона, но имам 2 проблема, за които ми трябва помощ.
1. Непълнолетна съм, а не мога да остана на хотел. Приятелят ми, от друга страна, е пълнолетен. Възможно ли е на негово име да си резервирам хотелска стая за 1 вечер или резервацията трябва да е от родител/настойник?
2. Малко ме е страх какво ще стане.
Ние с него се поопознахме и знаем доста неща един за друг, но аз все пак се чувствам объркана и несигурна.
Ще бъда благодарна, ако ми помогнете.
Изгледай филма Trust (2010) и тогава пиши пак.
Последно редактирано от Indistinct : 01-02-2016 на 20:44
Чакай малко. Ти имаш приятел ли или говореше за този, с когото ще се срещате?
На рецепцията в хотела ще ти поискат лична карта, НО.
1. Не би трябвало да ти направят проблем, особено ако симулираш някаква декларация от родител, че те пускат.
2. Тоз, дето е с теб, може да чекинне първи в хотела, и да каже, че вторят гост ще дойде по-късно и просто да байпаснете рецепцията като се появиш ти.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На колко е приятелят ти?
И си погледни личните съобщения.
Последно редактирано от Indistinct : 01-03-2016 на 09:06
^^ не бих пуснала дъщеря си да спи с непознат на хотел, особено като е мъничка, но .. всеки си носи глава на раменете.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Колко много по- голям? Тя да не е на 12?
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B2%D0%B8%D0%BC Мнението ти е същото. Не се прави.
Искам да кажа нещо за мен и моя приятел. Не искаме да стигаме ЧАК до там... Двамата сме говорели на тази тема и знаем че има още доста време до секс. Всичко останало като.. целувки, прегръдки, закачки и т.н. може да стане. Моля да спрете с прибързаните мисли и заключения. Все пак ви поисках помощ, не упреци.