- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Не е сред потребителите с много почитатели
Докато не го баннат, за пореден път, активно помага на новите потребители. Сравнително често се заяжда, макар че част от форума го подтиква да го прави.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
gnusen debelak
Радва ме, че хейти espada.
ти и ти много почна да се отваряш май е време да те затворя а ?
Аз отдавна съм те затворил.
Не. Блокирах те.
Не се затварям като теб.
Аватара ѝ е малко мрачен, но иначе е много добронамерена и мила, с много зрели компетентни мнения.
Любовчиика си пада май, засичал съм мнения в дневника.
Няк'ва нова звезда.
Лек, прикачи едно CV, че да изкажа мнение.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ако е който си мисля, значи е пичозен типаж. <3
Същия е. Даже се трогна че го помнят... в емоциите, манЯк.
Ама и той те помни, каза че си свежа личност.
П.П. преди да сте ме изяли... Просто ми е скучно, пътуването тук може да е доста отегчаващо.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Яко в хейта е. Ама поне е забавно (през повечето време).
Изненада ме, че може да се държи и добре. :Д Може би е добър човек, но си показва рогата тук.
котешко ми е с нея
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.