Да, харесва ми
Не, не ми харесва
Първоначално написано от solo_ бил съм и в ада и в рая завърнах се по- силен Бил си в на майка ти путката. По- добре да не беше излизал от там жив. espada излезе много по- порядъчен от теб.
Първоначално написано от inewton Бил си в на майка ти путката. По- добре да не беше излизал от там жив. espada излезе много по- порядъчен от теб. Много псуваш ти беееее
Първоначално написано от solo_ Много псуваш ти беееее Не! Това не е библейско.
Първоначално написано от inewton Н. Това не е библейско. Нъ, почна да заекваш вече, като не е библейско що псуваш ?
Първоначално написано от solo_ Нъ, почна да заекваш вече, като не е библейско що псуваш ? Това не е псувня, а кратка притча с лично наблюдение.
Първоначално написано от inewton Това не е псувня, а кратка притча с лично наблюдение. Ти си един глупак няма как да имаш мнение
Първоначално написано от solo_ Ти си един глупак няма как да имаш мнение Ахахахахахаха.
Първоначално написано от inewton espada излезе много по- порядъчен от теб. Аз като ти казвах..
Първоначално написано от Indistinct Аз като ти казвах.. Ти почакай да ми го видиш тогава ще видиш кой кой е
Първоначално написано от solo_ Ти почакай да ми го видиш тогава ще видиш кой кой е К'во да ти видя, бе? Нали ти видях изражението. Напълно достатъчно ми е.
Първоначално написано от Indistinct К'во да ти видя, бе? Нали ти видях изражението. Напълно достатъчно ми е. Говорех за пишока
Първоначално написано от solo_ Говорех за пишока Имаш ли достатъчно мощен микроскоп?
Първоначално написано от inewton Имаш ли достатъчно мощен микроскоп? Ти да не си 5-ти кал хаха аз се обърках аз нямам пишок нито пишка аз имам кур и то истински и ти мойто момче скоро ще го видиш
pose6tawa6 li u4ili6te redowno, solo_?
Първоначално написано от espada pose6tawa6 li u4ili6te redowno, solo_? не
Правила