Да, харесва ми
Не, не ми харесва
Първоначално написано от solo_ не za6to si sprql? wrystnicite twyrde mnogo natisk li prilagaha wyrhu teb?
Първоначално написано от espada za6to si sprql? wrystnicite twyrde mnogo natisk li prilagaha wyrhu teb? не просто всеки ден беше едно и също - отивам там седя 7 часа ставам и заминавам, лягам да спя , ставам утивам там седя 7 часа и пак се повтаря
Първоначално написано от solo_ не просто всеки ден беше едно и също - отивам там седя 7 часа ставам и заминавам, лягам да спя , ставам утивам там седя 7 часа и пак се повтаря mi sq ne e li edno i sy6to ?
Първоначално написано от espada mi sq ne e li edno i sy6to ? ся си правя квот искам
Първоначално написано от solo_ ся си правя квот искам mi ti wse edno i sy6to prawi6. ligawi6 se po cql den
Първоначално написано от espada mi ti wse edno i sy6to prawi6. ligawi6 se po cql den Айде бе ?
Първоначално написано от solo_ Айде бе ? ne e li taka ?
Първоначално написано от espada mi ti wse edno i sy6to prawi6. ligawi6 se po cql den +
Кой като тебе
Първоначално написано от solo_ Кой като тебе nikoi, az sym enigma. ama takiwa kato teb- mnogo. ti si iztre6tql ne6tastnik
ела на скайпа
Правила