Да, харесва ми
Не, не ми харесва
Първоначално написано от solo_ Това си е твой комплекс Това пък е моя хипотеза. Започни да разбираш различните мисловни модели!
Първоначално написано от inewton Това пък е моя хипотеза. Започни да разбираш различните мисловни модели! След като не си ми го виждал няма как да знаеш
Първоначално написано от solo_ След като не си ми го виждал няма как да знаеш Затова казвам, че е хипотеза.
Първоначално написано от inewton Затова казвам, че е хипотеза. Грешно мислиш айде качи снимка на своя кур и аз ще кача дснимка на моя кур ?
Първоначално написано от solo_ Грешно мислиш айде качи снимка на своя кур и аз ще кача дснимка на моя кур ? Пак ще стане като 11. септември...
Първоначално написано от Indistinct Пак ще стане като 11. септември... Я качи снимка на разпраната си путка ?
inewton, оскверниха ти страницата.
Първоначално написано от solo_ Грешно мислиш айде качи снимка на своя кур и аз ще кача дснимка на моя кур ? Хахаха. Аз да не съм болен мозък като теб!?
Първоначално написано от inewton Хахаха. Аз да не съм болен мозък като теб!? Ти си атрофирал мозък
Правила