.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Докторе, виж сега, ти като си болен и като си купиш лекарство, не четеш ли рецептата или гълташ цяла шепа по 5 пъти на ден, защото си готин и сам си правиш пътечка. Ами така е, ама в случая ти си правиш пътечка, защото си тъп или защото обичаш "движението"?

(За случая говоря, не по принцип.)

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Докторе, виж сега, ти като си болен и като си купиш лекарство, не четеш ли рецептата или гълташ цяла шепа по 5 пъти на ден, защото си готин и сам си правиш пътечка. Ами така е, ама в случая ти си правиш пътечка, защото си тъп или защото обичаш "движението"?

(За случая говоря, не по принцип.)
    Твоята религия казва че хората са болни по рождение, а според мен хората стават "болни" от "the human condition" впоследствие. Само крайно анти-човешка, противоестествена, робска, мазохистична психика може да измисли подобно нещо. Животът, живеенето и мисленето не са болести, сравнението ти пак е малоумно.
    И не, не чета рецептата, дори изобщо не ползвам лекарства, освен ако не съм на мрене.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Животът, живеенето и мисленето не са болести
    че кога съм казал, че са болести, просто си имат висш смисъл, различен от земна суета. За нас смисъла на живота не е смъртта, за разлика от безсмисления смисъл на твоите пътечки, които са може би просто избиване на разни комплекси даващи ти някакъв крастав стимул, нищо повече.

баси комплексарския живот, даже и сатанизма сигурно ти е комплексарска проява, пардон пътечка, щом ти харесва.
    Последно редактирано от defender : 01-06-2016 на 21:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си