Нито е нещо естествено, нито нещо без което не можем. Освен желаното разнообразие в интимните отношения има ли друга причина?
Естественото е до там, до където ти го разбираш. За теб не е естествено, но за куп други хора си е. Освен разнообразие, на мен лично ми носи удоволствие и много, много близост. Съвсем различно е от вагианлния секс, не само на телесно усещане, а като цялостно изживяване.
Към момичетата, които са преглътнали болката и са стиснали зъби - как се решихте да го направите и мислите ли че удоволствието(разбира се ако изпитвате такова) може да се сравни с това на партньора.
За първи път пробвах преди много време, тогава нямах много опит в секса, но ми беше любопитно. Пробвах, за да видя какво е, а то взе, че ми хареса. И не съм преглъщала никаква болка, аналният секс не винаги боли. Общо взето боли, когато не правиш нещо като хората: не е достатъчно влажно или не си се отпуснала. Иначе удоволствието ми е огромно, наистина много ми харесва.
Абе изобщо ми е интерсно защо го правите, защото аз го практикувам от много скоро не се оплаквам обаче не мога да разбера защо го правят попринцип хората... толкова ли е нямало къде мъжете да си завират пишките че са уцелили точно дупката от където излизат лайната
Правя го, защото ми харесва. Усещането е различно, изживяването е върховно. Разбира се, трябва да съм в настроение, да съм спокойна, Той да ме предразположи, да имаме време... Но преживяването е неповторимо и вероятно не разбираш защо хората го правят, просто защото не изпитваш удоволствие и не свършваш.