.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 121 от общо 121
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    щото си тъпа
    Хах и как го реши това, че ми стана интересно а?

Мега фен Аватара на solo_
    Защото е по- умен от теб _!_

Ти като какъв му се явяваш ми е чудно?

Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Ти като какъв му се явяваш ми е чудно?
    Адвукат който ти се хили

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Адвукат който ти се хили
    За да си адвОкат, трябва да си завършил право. А като гледам ти още учиш български.

По темата от заглавието: Може би защото хората търсят разнообразие ;Д

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    За да си адвОкат, трябва да си завършил право. А като гледам ти още учиш български.

По темата от заглавието: Може би защото хората търсят разнообразие ;Д
    Да, Българсия не ми е перфектин

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Нито е нещо естествено, нито нещо без което не можем. Освен желаното разнообразие в интимните отношения има ли друга причина? Естественото е до там, до където ти го разбираш. За теб не е естествено, но за куп други хора си е. Освен разнообразие, на мен лично ми носи удоволствие и много, много близост. Съвсем различно е от вагианлния секс, не само на телесно усещане, а като цялостно изживяване.

Към момичетата, които са преглътнали болката и са стиснали зъби - как се решихте да го направите и мислите ли че удоволствието(разбира се ако изпитвате такова) може да се сравни с това на партньора. За първи път пробвах преди много време, тогава нямах много опит в секса, но ми беше любопитно. Пробвах, за да видя какво е, а то взе, че ми хареса. И не съм преглъщала никаква болка, аналният секс не винаги боли. Общо взето боли, когато не правиш нещо като хората: не е достатъчно влажно или не си се отпуснала. Иначе удоволствието ми е огромно, наистина много ми харесва.

Абе изобщо ми е интерсно защо го правите, защото аз го практикувам от много скоро не се оплаквам обаче не мога да разбера защо го правят попринцип хората... толкова ли е нямало къде мъжете да си завират пишките че са уцелили точно дупката от където излизат лайната Правя го, защото ми харесва. Усещането е различно, изживяването е върховно. Разбира се, трябва да съм в настроение, да съм спокойна, Той да ме предразположи, да имаме време... Но преживяването е неповторимо и вероятно не разбираш защо хората го правят, просто защото не изпитваш удоволствие и не свършваш.
    Как да говоря с приятелката ми на тази тема?

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Много ми е интересно тука дали има по-възрастни хора над 25 да кажем, защото все пак е за млади хора форума, а пък ако си към 30-те и още влизаш тук е някак странно-тогава вече би трябвало да си с кариера, жена/мъж, деца и тнт и да не те вълнуват такива форуми? А относно темата няма да кажа нищо.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    2016г. - все още не съм правила анален секс. По-интересното е, че никой не ме е питал от 2-3г. за такова нещо (говорили сме де, ама все попадам на хора, с които и двете страни нямаме интерес).

Нз, сигурно ще пробвам някога в бъдещето, просто тр да порасна или да дойде момент.
    Ле ле! Наистина ли си на 46 и не си правила анален? Поне опит...?

Стига спами бе

Някои го правят за да нямат запек

Не съм свършвала от анален ама е много гот.

то трябва да е по- продължително.

Да бе 2 часа нали?! Тоя задник не съм го намерила на пътя все пак.

после се стеснява.

30-40 мин. си е ОК отзад. Даже и те са много ама става.

Ако след 30-40 минути не си уморене и ти харесва защо да не продължиш ?

Когато започнах работа след института, имах една колежка, около 45, и тя си имаше млад любовник. В обедните почивки я прикривах, да се вижда с него. И веднаж ми разказа, че тя го е научила как да я чука анално, че да я "качва на черешата". Мъжът и вече не се сещал за нея и тя.....

Мога да кажа за мен. Ако е по-дълго време или се движи бързо, се притъпява усещането от ерогенните окончания в аналните пръстени. При мен това е силно усещане. Плюс косвеното стимулиране на G- точката с главичката, ако ерекцията му е добра.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си