- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Няма да влизат ама получиха безплатни визи. Предсказанията , които са замислени да се случат не са 100% сигурни, но много от тях се случват. Нищо случайно няма. И не всичко стои на икономическа основа , ами и на куштурна, социална и мн др. Системата се сменя на извстен период, съюзи се разпадат, появяват се други, едни влизат във възход, други потъват и пак се сменят, а процесите траят много години 50 100 300
Още нищо не са получили. Европа просто не иска повече бежанци, но го казва с половин уста.
n00bs
"Мултикултурализма води до паралелни общества и си остава една житейска илюзия."
Ангела Меркел днес, на партийния конгрес.
ПП: Сега какво ще стане с европейския модел, братя?
братя...........
братко якудза?
братко търнале?
братко кораб, ако отговорят ти да ги затапиш после.
Последно редактирано от defender : 12-14-2015 на 14:09
В читанка присъства лекцията на Ноам Чомски "Медиите под контрол", и там много добре обеснява какво представлява либералната демокрация. Обществото се дели на две класи- управляващи и управлявано стадо. Като стадото има единствената реална привелегия да избира кой от специалната класа да го управлява. Специалната класа, от свея страна, се дели на изпълнители и на тези с реалната власт- олигарси, собственици на корпорации, и т.н. Идеите за толерантност и интеграция, в тази снобарска и морално деградирала Европа, са несъстоятелни. И ако не се спре с повтарянето им като папагали, и да се предприемат реални мерка, ще стане нещо много лошо. Хората под влияние на променящата се обстановка се озлобяват, а поддали се на тези низши страсти, се превръщат в тълпа, а при тълпата разумните разсъждения не са нещо присъщо.
На 25 НОЕМВРИспряха руския газ за Украйна, тоести и за нас, а медиите гърмят как всичко е наред, че дори поевтинявал. Е каже те ми какви изруди трябва да са?
Скоро ще се научи, че 200 000 семейства ще останат без газ, или с резервите от газ, или със ограничения газ, който идва от Турция.
Мюсюлманите в Швейцария искат държавата да смени знамето си, понеже в него имало кръст, а той бил обиден за тях...
http://makegoodnews.net/muslims-dema...nds-them-what/
Защо никой не казва нищо за гнусните изнасилвания в Кьолн?
Къде са мега либаралите, свръх глобалисти на форума, чиято мега либералщина клони вече към идиотия и липса на здрав разум?
Последно редактирано от defender : 01-08-2016 на 13:56
Либерализмът няма нищо общо с мюсюлманите и емиграцията. Дори напротив - социалния либерализъм предвижда затворени граници и никакви привилегии на базата на някакъв признак, бил той религия, пол или ориентация.
Т'ва е комунизъм, което виждаш, или поне началото му. С разликата, че е омешан с интересите на големия бизнес. Корпоративен комунизъм, лол
Интересно че споменаваш глобализма. Идеята тръгва именно от социалистите/марксистите, а ти, ако не греша, се пишеш загрижен за обществото, а не за индивида, което те прави и теб най-малко социалист.
С климатика нали това искахте. Дерзайте.
Не мисля, че някой в тоя форум или поне в тоя раздел, е оказал симпатия към орките.
Аз отвратителни изнасилвания не виждам. Аз виждам последиците от глупава постъпка на група политици, които сега не знаят как да си оправят нещата. Бяха решили, че след като не им достига евтина работа ръка, така ще си я набавят, само че тия не искат да работят, искат пиене и ебане. Старите германки си падат по фистинга, да запретват ръкави и да ги почват. Както каза един познат - нашите цигани само ги крадяха, а тия и ги ебът.
n00bs
Ауриса пак е много изобретателен, колко е мазен и се върти като намокрен сапун в сапунерка.
От нета:
"Тест за европейска принадлежност.
Как според вас трябва да се отнесе обществото към една предизвикателно съблечена гола жена. Отговори :
А. Да бъде заровена до шия в земята и да бъде убита с камъни.
Б. Да й се ударят 2314 камшика
С. Да бъде изнасилена от 999 преселници от Северна Африка.
Отговор на теста :
Ако сте подчертали който и да било от отговорите А, Б и С, то вие сте съвременен европейски либерал, който уважава културното своеобразие на разните племена. Ако не сте избрали нито един от отговорите и сте се възмутили от гаврите в Кьолн, то вие сте съвременен европейски неофашист според същите тези съвременни европейски либерали."
Последно редактирано от defender : 01-08-2016 на 20:08
Който ги е поканил там (Меркел), да си поеме последствията и отговорността! А германските граждани докато търпят такива политици, ще търпят и навлеците, които ги обират, опипват и изнасилват!
пОЛИТИЦИТе следват демократичните ценности.
не се ли спазват, системата се разпада
така че гответе се за ссср номер 2 :Д
Според мен русия може да възкръсне само с Божията помощ, просто да стане някакво чудо (което за мен не е невъзможно, вярващи хора сме), иначе ако тръгнат да се надпреварват със запада според правилата на идола на парите, материализма и идеологията на капитализма няма да стане.
може да падне метеорит, да стане катаклизъм и да обърне нещата
или пък нещо друго.
Може Северна Корея да пусне новата си иЕдрЕна бомба. Луда работа.
Последно редактирано от defender : 01-08-2016 на 21:27
Може ауриса да се ожени за рускиня (или руснак), да създаде руска фирма конкурент на Микрософт, Интел, АМД, с бързи темпове да завземе световните пазари и американците да фалират.
тво много вероятно ми се види.
Всъщност ся като се замисля, тъй като всички доходоносни нисши в световните пазари са заети от запада, дори и долара е световна резервна валута, докато русия след дълго комунистическо изгнание се появи на световния пазар в заварено и предопределено положение, вече отдавна разпределено между западния свят. То първото нещо, което трябва да направи Русия е да се откъсне от вече завзетите световни пазари и парична система и да създаде свои пазарен свят, откъснат от западния пазар т.е. да създаде от пазарна гледна точка нов свят около себе си, нещо като ссср 2, но икономически. Така ми се струва.
Кажи ти нещо корабе, какво мислиш, какъв ти е плана да победим ауриса.
Последно редактирано от defender : 01-08-2016 на 22:08
В Русия е пълно с изключително талантливи специалисти. В моята област 2/3 от познанията, които имам, са от руснаци. Проблемът е, че правителството им е крадливо, та дори повече от нашето. Путака върти там няк'ви театри за пред масите и тръби колко му е крив запада, ама хунтата около него краде ли краде.
На Русия ще й е напълно достатъчно образовани националисти (айде ще кажа патриоти, че да не излезе, че говоря за някви скинхедове) да вземат властта. С толкова природни ресурси, огромно население и евтина валута ще дръпне до нивото за 2-30 години, както СССР го направи през 60-те, въпреки некадърното управление.
Ама в толкова богата и беззаконова държава, трудно ще отместиш от софрата пълчищата от алчни мафиоти. Успех й пожелавам на Русия. Ако не разполагаше с петрол и газ, вероятно щеше да е нормална държава в момента. Т'ва е тъжното.
Че защо, петрола и газта не са ли в нейна полза?
То и сащ имат петрол!
http://money.bg/economics/rezervniya...norvegiya.html
Въпросът е - къде е на Русия фонда с няколко трилиона ?
Там, където е и на Норвегия - в някоя голяма фантазия, която само идиот би приел за истина.
http://www.nationmaster.com/country-.../Norway/Energy
Айде като са математик да ми сметнеш как с 2 милиона добив на ден са успяли всяка година да вкарват в някъв фонд по 40 милиарда.
2 милиона на ден при цена доскоро май към 80$ , 365 дни в годината ... що да не могат ? Мързи ме да отварям калкулатора, но грубо са над 50млрд / година това
Еврязийския съюз
За там сме.