- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Нервно ми е вече, искам си вкъщи. И копилитата да почнат да ми правят оборот!
Предизпитно ми е. Надявам се този път да се фокусирам и да го взема, ако може и с добра оценка, ще е перфектно. И втискам палци н цивотинката, че и той на изпит. И по-добре съм спала, определено. Естествено, продължавам да мисля някви работи, НО опитвам да остана позитивна в някаква степен. Най-малкото, довечера ще си видя животното. И ще се гушкам с него.
^ Спокойно и да не го вземеш, стриптизьорки винаги си трябват..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не трябва да чета за политика или образователни реформи. Само си развалям настроението.
Мисля да си го оправя с нещо сладичко.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
о горкия 'лошо представен' Путин - к'ва ли 'психика' се иска за да окрадеш няколко милиарда(
Верно Климатик прав си, от днеска и аз съм путсомолче като теб
Днес подраних на работа с час погрешка, но не ми пука особено, тук си е прекрасно
И си чета цяла сутрин резюмето му, което е супер разбираемо и сбито, страхотно е. Оценявам труда, който е хвърлил, за да ни го направи по-лесно и смилаемо и това, че го е съкратил максимално. Започвам да разбирам защо е толкова ценéн.
Чак ми стана интересен материалът.
Смотано се чувствам...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Един час сън и после що получавам някви спазми. Нямах време даже за кошмарче. Чудя се дали да полегна малко и има ли смисъл да се събудя в 12 после. Поне ще гледам да не мисля за глупости.
Аз съм машина, беее. Нз що съм такава шматка и дори не разбрах за промяната и изобщо не бях учила за този предмет и са справих перфектно много по-добре от тези, които са учили уж.
Инаааче са чувствам много уморена. И дейба, нормално ли е на 20 да ме болят колената и да получавам крампи?? От клекове ли е??? Оф, нз, ама никак не е готино.
Вместо да се радвам за себе си, ми е криво за другите...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
За един ден си отрязах отношенията с 3ма човека. В рамките само на един ден...Страшна съм. И не го казвам в лош смисъл, доволна съм, че махам боклуците от живота си. :Д
Чака ме сън :3
след 5 часа започва важна поредица от събития, а аз още не спя
пенис.
Не очаквах да се събудя толкова рано в почивен ден.
Надявам се днес да ми е спокойно, въпреки задачите, които трябва да свърша.