- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Педалско ли е дъвченето на дъвка
Днеска си вървя по улицата и едно момче извади едно пакетче с дъвки и си взе една и въпроса към него от друго беше ти да не си педал, че дъвчеш дъвки това е само за момичета. И така ако видите момче или мъж по улицата, който дъвче дъвка ще получите ли мнение, че е педал или някакво мнение или ще го приемете за нещо напълно нормално?
Как някой може да смята дъвченето на дъвка за педалско...
haide da dyw4im zaedno?moje bi, i da si pomagame s ezi4eta..
![]()
Че какво му е педалското аз, когато нямам време да си измия зъбите дъвча дъвка. А ти да не си гей? вие само знаете да съдите хората без причина зад гърба им. Днес по-голямата част от народа са много заблудени.....
Не не съм гей просто ми беше интересно, защото ми се стори странно, че някой мисли дъвченето на дъвка за педалско
Ако преди това си правил свирки и дъвчеш дъвка, за да си оправиш дъха - да, педалско е.
Пълни глупости е говорил оня. Не е педалско да дъвчиш дъвка, а и освен това по-добре е да дъвчиш дъвка, отколкото устата ти да мирише на запартък.
Не е педалско според мен, но е селяндурско някой да ти мляска насреща, има си паста за зъби и вода за уста, аз единствено съм дъвкал дъвка, когато ходя на интервюта за работа и то преди интервюто малко и тва е или като ходя на зъболекар, или ако се налага да отида някъде спешно за 1-2 дни и не съм си взел нищо с мен/четка и паста за заби/ инъче само така не!
ne davka ne e pedalsko pedalsko e da dav4e6 na nqkoi uq
Че защо да е педалско ? Аз мляскам, те срещу мен мляскат.. нищо няма...
Не
според мен пък някой мъже доста секси дъвчат така, че за мен не е педалско не знам :Д
I az imah tozi problem i mi kaaha 4e naistina e pedalsko osobeno ako e duvka na orbit ot lutivite kusmet priatelio