- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Даскалото скапано
Защо си мислиш че само защото съм ученик, живота ми е толкова лесен ?
Кой го казва, човекът направил си втори акаунт само и само да не трупа мнения на Dwyd96 и да се прави там на скромен "малко мнения но качесвени" омг
Защо си пишеш сам Sollo
Колкото до другото честно казано си нямам и на идея как да си намеря нова компания .. Tochko хубав съвет но за мен е трудно честно казано
И за мен беше много трудно! Просто след като спрях да общувам със 80% от съучениците ми, разбрах колко са ценни останалите 20%. На мен много ми помогна залата, защото разбрах, че имам някой до мен-става дума за 7-8 човека, много по-големи от мен с малко допирни точки, които общуваха с мен просто така и в последствие и мен почна да ме е грижа за тях. Искам да кажа, че не сме излизали никога, но и никога не сме имали проблеми помежду си.
Друга част от обкръжението ми се получи от училище от тези от класа които понасям и намирам за пичаги въпреки различията и не ми се видя чак толкова трудно да се впиша в обстановката.
Свикни с мисълта, че няма да намериш някой с който си приличате толкова много-напротив, като се замисля приятелите ми са най-различни и се разбираме доста добре въпреки това. Аз (не знам за теб) нямам мнооого приятели-едва малка групичка, но които са най-най за мен и така ми харесва.
Ако се чудиш как да се запознаеш с нови хора може да се запишеш на някакъв спорт, фитнес залите също стават или каквито и да е неангажиращи разговори, или приятел на приятел за каквото се сетиш. Не е нужно да се захващаш с група хора (което нямам идея как ще стане) и да се променяш радикално, а да се насочиш към някакви единици които те радват и с които да излизаш или каквото ти се иска. Много важен елемент е да не се натрапваш на накой/някои, защото ще бъдеш жалка гледка в очите им.
Макар и да прозвучи клиширано, наистина се старай да се обградиш с хора от които имам какво добро да научиш и се постарай и те да намерят нещо в теб.
Съжалявам наистина, че писах толкова много за себе си хаххаха. съжалявам ако съм отегчил някой.
Последно редактирано от tochko : 02-05-2016 на 11:38