- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
за 100 страници не се ли изкоментираха всички възможни вариации на всички зодии :О
UP.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Рак,Лъв и Скорпион
http://yovko.net/libra/
Няма какво повече да допълня.
Мерси.
Телец е една от любимите ми зодии ^_^ Принципно аз се разбирам с всички зодии, а мен никой не ме понася.![]()
а за везните никой нищо не е казвал
за женските
Последно редактирано от LoadRunner : 02-11-2016 на 17:58
женските везни са способни да водят разговор с всеки от най-големия простак до най-великия учен. дори да не са привлекателни на външен вид, излъчват едно спокойствие и хармоничност, имат уникална харизма и буквално те карат да ги харесваш. грандомани са малко, вярват, че са най-умни и красиви, имат уникално чувство за хумор, в спор винаги са убедени, че са прави, и правят всичко възможно да убедят и теб в позицията си. познавам и много злобни, и изключително свестни представителки. за колебливостта няма нужда да коментирам, там изключения няма.![]()
Абе хора, аз като съм медиум Риби/Овен.. Най-мразя като кажат хороскопи и аз се оглеждам като тъпак. Двете зодии, дето са първа и последна, коренно различни характери, едната елемент огън, другата - вода..
само водни зодии, с 2 думи
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
бтв в една книга за визуална психодиагностика имаше и за нумерология, и астрология, и това, как по черти на лицето можеш да предполагаш за определени качества, ама да каже джърпър ( извинявай, че и аз те прекръстих :Д )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ко значи всички планети..
аз как да разбера в коя планета съм и кви са тия щуротии
планетите не са ли в космоса