.
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Threaded View

оо благодаря, ще взема да си повярвам много ^^ благодаря наистина!

абе не са лоши и такива книги, но трябва да имаме съмнение в казаното.
    мен примерно интуицията не ме е лъгала, вероятно и теб де. всеки малко по-"воден" човек знае за какво става дума. а пустата интуиция как да я докажеш научно.. че с един поглед, един човек ти става ясен, точно за 2 минути...

по личицето някак си, ако щеш. как си цупи устничките, как си бърчи веждите.. можеш доста неща да видиш и да познаеш. само че и в това човек не бива да се възгордява, защото следват много прибързани заключения.

което ме навежда на някои наблюдения:
    да четеш по лицето на скорпион, или на близнаци, не е особено възможно.
    близнаците могат да мимикрират всеки един знак, а скорпионът си е.. скорпион, може да се блокира отвсякъде.
    освен ако няма супер издайнически асцендент де, например рак.
    ето в това отношение, рак и асц. рак не могат да си крият емоциите, и да искат.
    забелязвам, че хора с Мерк в 1ви дом или Луна в 1ви дом имат страшно изразителни лица и черти и просто не могат да скрият как се чувстват..
    луда работа

едит: рънър, много е дълъг казусът, а не е за тази тема, иначе интересни въпроси задаваш.
    ако смяташ, че нещо ти куца в соц.план, не вреди да посетиш психолог и да си поговорите.
    а иначе коя зодия е най-подходяща за теб, на прима виста това са водните зодии, ако не се лъжа, ти си скорпион. но не може да имаш претенции, че някой някога в живота ще ти лепне на 100%, това е супер нереалистично изобщо от житейска гл. точка, не само от астрологична
    Последно редактирано от jghgh : 05-09-2016 на 21:06
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си