- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
така, като отвориш прозореца и погледнеш нагоре, виждаш ли ги в космоса
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
джър дай да вида сайт или там статия която ми казва с кой ще се разбирам най-добре
и да се свършва
да я търся да е такава
не, ми значи не са
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
тая книга не се ползва с мн добра репутация в академичните среди и официално един доцент ни я оплю от университета.
рънър, това с психологията и зодиите е мн. евтина провокация, но имам оправдание, аз не съм практикуващ клиницист, а още си се водя студент. и имам право на моите си развлечения. и да работя някога с хора, надали ще намесвам тези неща в практиката ми, която малко или много трябва да се основава на научно-доказани и работещи принципи...
в интерес на истината донякъде ме кефи джър-пър![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^^ няма да се очудя, спомням си само, че за език на тялото я ползвах
събира прах вкъщи
иначе, ако някога решиш да ставаш "клиницист", похвали се. Не искам да изглежда, все едно те четкам, искрено твърдя, че бих те препоръчала.
Последно редактирано от NomNomNom : 05-09-2016 на 20:57
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хахах
абе не бее
ама аз съм сериозен, дай някой линк и да си избера коя е за менен
няма ли?
а ти можеш ли да ми помогнеш с терапия да се справям по-добре в социалните взаимоотношения?
също, психолозите могат ли да се самолекуват, смис това че уж тр да поправяш другите значи ли че знаеш как да оправиш себе си и че го правиш и то успешно или ще си като онея нервни лекари дето мустаците им са жълти от никотина и казват че тр да спреш цирагите?
оо благодаря, ще взема да си повярвам много ^^ благодаря наистина!
абе не са лоши и такива книги, но трябва да имаме съмнение в казаното.
мен примерно интуицията не ме е лъгала, вероятно и теб де. всеки малко по-"воден" човек знае за какво става дума. а пустата интуиция как да я докажеш научно.. че с един поглед, един човек ти става ясен, точно за 2 минути...
по личицето някак си, ако щеш. как си цупи устничките, как си бърчи веждите.. можеш доста неща да видиш и да познаеш. само че и в това човек не бива да се възгордява, защото следват много прибързани заключения.
което ме навежда на някои наблюдения:
да четеш по лицето на скорпион, или на близнаци, не е особено възможно.
близнаците могат да мимикрират всеки един знак, а скорпионът си е.. скорпион, може да се блокира отвсякъде.
освен ако няма супер издайнически асцендент де, например рак.
ето в това отношение, рак и асц. рак не могат да си крият емоциите, и да искат.
забелязвам, че хора с Мерк в 1ви дом или Луна в 1ви дом имат страшно изразителни лица и черти и просто не могат да скрият как се чувстват..
луда работа
едит: рънър, много е дълъг казусът, а не е за тази тема, иначе интересни въпроси задаваш.
ако смяташ, че нещо ти куца в соц.план, не вреди да посетиш психолог и да си поговорите.
а иначе коя зодия е най-подходяща за теб, на прима виста това са водните зодии, ако не се лъжа, ти си скорпион. но не може да имаш претенции, че някой някога в живота ще ти лепне на 100%, това е супер нереалистично изобщо от житейска гл. точка, не само от астрологична
Последно редактирано от jghgh : 05-09-2016 на 21:06
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^^ чак ми е тъжно, когато никой не знае, че съм тъжна, например бях месец с родителите ми и те нямаха представа, че не ми е добре, илинещо такова.
съответно, като се шегувам/иронизирам/сарказъм, срещам критика, че не се разбира
и явно и като флиртувам не се разбира, докато не заявя директно "надявам се, че не е неуместно да флиртувам"
и после да ми обясняват, че не знаят как се свързвам с хората емоционално, пък съм интензивно емоционална душа :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
о Евче
аз се чудя как ще ми помогне, при условие че аз да кажем съм наясно с нещата но просто не ги правя
не е ли безсмислено като това с цигарите, знаеш кво си причиняваш, отиваш на доктор и той ти казва да ги спреш
ми хубу ама ти знаеш че тр да ги спреш
сеш ли се
как ще ми помогне
ами аз щи кажа, няма как
Номи,ами споделяй си, да ти кажа познавам само 1 по-открит скорпион, но е прехвърлил 30те, явно му е дошъл акъла в главата. При вас го има това, че ви е много некомфортно да се чувствате узявими и дали осъзнато или на автопилот, просто се затваряте и сте като козирози направо.. Непробиваеми скали, а отвътре се къса, пука всичко.. Някакъв ужас.
Донякъде мога да разбера, защото луната ми е в скорпион, знам, че е трудно да се довериш, да си открит. Изобщо при водните зодии има и една мания за "отгатване", да намериш тоя, който ще те "отгатне", или който ще разчете и най-малкия сигнал... Водната енергия е капризна![]()
^^ скорпионската луна в какви аспекти ти влияе ? и по какъв начин?( на теб персонално ) ?
и кои са ти най-силните конфликти, и най-разкъсващите те на две/4/100 емоции, и от коя планета ти идват ( ако не е много лично да попитам, просто любопитствам)
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
луната е управител на асцендента (сиреч е управител на хороскопа). а луна в скорпи се води луна в падение, сиреч паднала планета да ти управлява хороскопа -> нот куул.
е, има и доста силни моменти в нея, но понеже питаш за лошите..
луната квадратира меркурий, опростено казано - ума. това е една постоянна борба на емоции срещу разум; и по-точно - неприемане на емоциите, аз се боря постоянно с моята свръхемоционална природа, не искам да съм такава, ама уви, такава съм си, ебати. патологичен страх от силни емоции, дори и от най-слабите всъщност. веднага ги бутилирам, рационализирам, или нихилирам - но енергията не се губи, тя се трансформира, познай в какво се трансформира.. стрес, нерви и какво ли не.. накрая изригва.
ах как изтри 2/3!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Най привлекателната, но най-опасната зодия не само за жените ами и за мъжете винаги е била моята. Хората с моята зодия винаги са карали останалите да им служат.
off-topic:
Аз пък ще се похваля, че преди няколко месеца jghgh ми направи подробно тълкуване на наталната карта, за което още веднъж ѝ благодаря! (: