- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
пак ти казвам, че мнението си е лично мое и не знам защо все трябва да си контра, просто четеш и мълчиш, не е трудно.
на никой не се смея или подигравам... форума е място, където уж трябва свободно да си изказваш мнението, а аз даже да кажа кой е любимия ми цвят, пак ще се намери някой умник да спори с мен, че не трябва да е този...
и понеже пак забатачихте темата, любим цвят? какви усещания буди у теб?
Черен -> смърт, тъмнина, старх, самота
Имаш ли хоби ? Какво е то ?
Вече знаеш.
Какво мислиш за Хитлер?
Че е искал само най-доброто на държавата, колкото и болен мозък да е бил. Че е също така и страхотен оратор ! Жал ми е че не са го приели да стане художник ! Мисля че е имал психични проблеми зареди кравосмесището му в родословното му дърво. Не го разбирам за това че е бил садист !
Аххх...
Преди като бях в едно училище казах че ще чукам класната и направих клип и тя го видя и каза на наще
какво обичаш да правиш
Мнооого неща. Кажи ми буква и ще ти кажа нещо което обичам за правя, започнащо с буквата. Ако искаш ми дай няколко букви.
Това не го знаех, и мерси. Но той в действителност е имал само добри намерения за немския народ, дори бих казала, че се е саможертвал за тях. Я ми обясни за англичаните, че не разбрах много, до колкото знам се е стигнало до война защото прекрачил границата на договора от 1вата световна.
Катерене по дървета, Каране на колело и ролери, каране на кънки на лед с гаджето,
Арт неща (изработвам си кутийки, опаковам подаръци и правя картички)
Дансинг ( танците са страст ),
Бягане (в парк или на пътека)
Гушкане с гаджето, Гледам звездите