.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Който търси , винаги намира?!?? АЙДЕ БЕ!!

Когато Иисус е казал това , той е имал предвид материалното. Ако имаш проблем, изгубил си важно нещо или просто сгафиш - наистна ще се справиш с лекота. Казвам ви това от личен опит защото каквито и гафове да съм правил , колкото и скъпи неща съм си губил - абсолютно винаги съм минавал между капките, но говоря само за случаи от типа на - да избягаш от час , да ти се развали компютъра и подобни. Обаче ако търсиш верни хора на които да можеш да разчиташ и да те ценят- никога няма да намериш. Това е цялата истина.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от 女性の目 Виж мнението
    Обаче ако търсиш верни хора на които да можеш да разчиташ и да те ценят- никога няма да намериш. Това е цялата истина.
    Това е твоят опит. Все още не си намерил истински приятели и мислиш, че не съществуват. Но се запитай търсил ли си наистина такива. Хора със сходни на твоите интереси, твоя начин на живот, твоя морал, принципи и вътрешни убеждения. Защото на първо място това се гледа, когато става въпрос за приятели. Доверието с времето само ще дойде.
    Не казвам, че е лесно да намериш такива, казвам ти че е възможно. Няма как сред такова разнообразие от хора да намериш точно твоите хора. Но ако наистина започнеш да търсиш, някой ден ще намериш.

Мега фен Аватара на solo_
    Обаче ако търсиш верни хора на които да можеш да разчиташ и да те ценят
    Всеки гледа себе си и никой не го е грижа за другия
    Всеки би забил нож в гърба на някой, ако вече няма полза от него

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Това е твоят опит. Все още не си намерил истински приятели и мислиш, че не съществуват. Но се запитай търсил ли си наистина такива. Хора със сходни на твоите интереси, твоя начин на живот, твоя морал, принципи и вътрешни убеждения. Защото на първо място това се гледа, когато става въпрос за приятели. Доверието с времето само ще дойде.
    Не казвам, че е лесно да намериш такива, казвам ти че е възможно. Няма как сред такова разнообразие от хора да намериш точно твоите хора. Но ако наистина започнеш да търсиш, някой ден ще намериш.
    Задавам си въпроса, защо ли изобщо ви рева тук за проблемите си? 100 пъти съм опитвал , и след време нито съм намерил ценен съвет, нито пък някакво решение на проблема. Най-доброто решение е да направя това което съм правил винаги, да чакам.... просто нямам думи.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Задавам си въпроса, защо ли изобщо ви рева тук за проблемите си? 100 пъти съм опитвал , и след време нито съм намерил ценен съвет, нито пък някакво решение на проблема. Най-доброто решение е да направя това което съм правил винаги, да чакам.... просто нямам думи.
    Да чакаш = да бездействаш. А с бездействие не се постига нищо.

Banned Голям фен
    Ел професорио! Ами ако чакаш да ти се открие възможност да направиш своя ход? Това бездействане ли е пак?

anonymous990763
    Guest
    Не е вярно. Чакането може да е част от замисъл, може да има цел. Не винаги не се постига нищо с чакането.

http://novinite.bg/articles/70852/Ub...hata-i-brat-si

Ето този пич например е точно същия като мен. Като прочетеш тоя пост, все едно четеш за мен. Човека беше казал в друга статия "цели 5 години гниех в самота" можеш ли да си представиш цели 5 години? Цели 5 години е търсел това което иска, и не е успял да го намери. А тия ми обясняват някви тъпотии на библията че които търси винаги намирал... не стига че и при това съм се молил на господ и така нататък. Да ви кажа имаше някакъв "уж" резултат след молитвите ми, успях да осъществя контакт с него и той ми изпрати послание. Но нещата се объркаха и не всичко стана така както го очаквах. Просто обяснено - господ не успя да ми помогне. Той се опита да, но опита някак си така - Ех този пич се чувства зле , хайде ще се опитам да му помогна , но и той самия ще трябва да се потруди. Ако ставаше въпрос за нещо важно, той щеше да ми го даде наготово ей така , нали? Я почакай... защо казвам потруди като "уж" той има всяка земна власт?? Виж ти...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Не е вярно. Чакането може да е част от замисъл, може да има цел. Не винаги не се постига нищо с чакането.
    Може да има цел, но е бездействие.
    А особено в случая, когато трябва нещо да се търси, чакането не е начинът.

Banned Голям фен
    Може да има цел, но е бездействие.
    А особено в случая, когато трябва нещо да се търси, чакането не е начинът.
    Мисленето не е бездействие! А ти не мислиш какво пишеш!

Все пак каквото и да се случи, никога няма да изпитвам почит към небесната сила. Не мога да почитам някого , който ме заплашва с ада ако не го почитам. Ада е място което никога не свършва нали така? Да беше място на което да си 100000 години ще е добре , защото все някога ще има край, но завинаги ??????????????? ОТКЪДЕ НАЙЪДЕ ИМА ПРАВО ТАКА ДА СИ ИГРАЕ С ЖИВОТА НА ХОРАТА ТОЗИ БОГ?? Той идея си няма какво е вечност в ада , тъй като той самия си има вечно царство на небето , нали така? Той си царува там при добрите хора които не са направили кой знае какво, а ние които искаме просто да сме щастливи , но като няма кого - ще трябва гнием в ада , за дето ТОЙ не ни е дал това което искаме. Всичко което написах е логично. Хората служат на тези сили от страх че ще лежат в ада, никой никога няма да тръгне да им служи по своя воля. Лайнари скапани...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Мисленето не е бездействие, но ти ако търсиш приятели само с мислене ли ще го правиш?

Banned Голям фен
    Аз искам да се озова в ада при злите, поне да знам, че мога да наранявам наред. Аз понеже често съм прекалено добричък с хората и често ми се отразява зле... Искам да отида в ада и да трепя наред и да обръщам казаните по дяволите. Искам да откачам!

Мисленето не е бездействие, но ти ако търсиш приятели само с мислене ли ще го правиш?
    Аз не бих търсил приятели, бих измислил начин да привлека такива. Това не е ли хитро?

Забравих да допълня нещо, в библията думата Бог бе премахната, тогава може би щеше да ми бъде по-интересно да я чета. Винаги ми е била интересна библията и ме кефи историята... но това че тези сили за написани в нея , ме отвращава!

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от espаdа Виж мнението
    Аз не бих търсил приятели, бих измислил начин да привлека такива. Това не е ли хитро?
    Хитро, но с изграждането на плана/стратегията свършва мисленето по този въпрос и трябва да започнат действията.

Banned Голям фен
    Хитро, но с изграждането на плана/стратегията свършва мисленето по този въпрос и трябва да започнат действията.
    Аз само с хитростта бих си останал тогава, аз съм един мързел.

Какво очакваш да направя? Какво да направя за да намеря компания , отделно и приятелка която да обичам и да ми бъде вярна? Иначе съм планирал следното: Някой ден ще спестя 600 лева, не знам как ще стане , но трябва да го направя. Ще почна да търся някое красиво момиче , и ще и предложа тези 600 лева , за да прекара един ден с мен. От 4 часа през деня до 9 часа вечерта да се мотае с мен срещу 600 лева. От нея ще искам само да прави това което кажа , и да ми отговаря честно и подробно на абсолютно всички въпроси. Например:-

- Съгласна ли си да пообиколим малко и да си поговорим през това време?
    - Оф , вече ми стана тъпо от тва обикаляне , съгласна ли си да отидем на някое място и да си починем?...

Да правим същите неща като тези. И когато стане 9 часа , и вечер да и кажа

-"Ухуу , кога стана вечер? Виж колко ясно се вижда , освен това и подухва много хубав вятър , харесва ли ти? Колко хубаво щеше да бъде ако ти чувстваше това , което аз сега чувствам..."

И започвам да броя парите , но преди да платя , аз я моля за 1 прегрътка и 1 целувка, и тя се съгласява...
    И така всеки поема по пътя си , и аз оставам отново сам. Сякаш това никога не се е случвало. В този живот от нищо няма смисъл , ако то не е вечно.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Тази, която ще ти бъде вярна не е тази, която ще се съгласи да прекара един ден с теб срещу 600 лв.
    Направи го щом искаш. Има някои, които цял живот плащат за да бъдат "обичани", но никога не биват обичани истински.

Ами ако съдя по тва което пишеш всеки път мисля че отделяш доста време на религията , и ти си важен човек за бог. Знаеш ли какво... всичко да върви на майната си. Интересувам се само да си живея живота и да се забавлявам колкото се може повече.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Ами ако съдя по тва което пишеш всеки път мисля че отделяш доста време на религията , и ти си важен човек за бог. Знаеш ли какво... всичко да върви на майната си. Интересувам се само да си живея живота и да се забавлявам колкото се може повече.
    Аз не знам какво да те посъветвам. Не знам и дали е нужно. Животът е за да се живее, но всеки сам избира как да живее. И ако се абстрахираме от религията, мога да ти кажа, че няма правилен и грешен начин на живот. Той си е твой, живей го както искаш, не се поддавай на конформизма, защото животът на другите може да не те направи щастлив.

Мега фен
    Знаеш ли какво... всичко да върви на майната си. Интересувам се само да си живея живота и да се забавлявам колкото се може повече.
    А какво разбираш под забавление и какво ти дава забавление.

Например да ядеш кюфтаци ли, колкото се може повече? Има хора дето този вид забавление ги отегчава, а на тебе в това се заключава живота ти.

Banned Голям фен
    Кой не обича кюфтаци?! Тъпите вегетарианци! А веганите са сган и половина!

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    А какво разбираш под забавление и какво ти дава забавление.

Например да ядеш кюфтаци ли, колкото се може повече? Има хора дето този вид забавление ги отегчава, а на тебе в това се заключава живота ти.
    На теб къде ти е забавлението ?

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от espаdа Виж мнението
    Кой не обича кюфтаци?! Тъпите вегетарианци!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    На теб къде ти е забавлението ?
    ако приемем, че съм психо-физично същество, значи материалното недостига да съм пълен.

ПП: дето се вика, ядеш кюфтаци, па ти е тъпо.
    Последно редактирано от defender : 02-20-2016 на 20:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си