Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
Хитро, но с изграждането на плана/стратегията свършва мисленето по този въпрос и трябва да започнат действията.
Какво очакваш да направя? Какво да направя за да намеря компания , отделно и приятелка която да обичам и да ми бъде вярна? Иначе съм планирал следното: Някой ден ще спестя 600 лева, не знам как ще стане , но трябва да го направя. Ще почна да търся някое красиво момиче , и ще и предложа тези 600 лева , за да прекара един ден с мен. От 4 часа през деня до 9 часа вечерта да се мотае с мен срещу 600 лева. От нея ще искам само да прави това което кажа , и да ми отговаря честно и подробно на абсолютно всички въпроси. Например:-

- Съгласна ли си да пообиколим малко и да си поговорим през това време?
- Оф , вече ми стана тъпо от тва обикаляне , съгласна ли си да отидем на някое място и да си починем?...

Да правим същите неща като тези. И когато стане 9 часа , и вечер да и кажа

-"Ухуу , кога стана вечер? Виж колко ясно се вижда , освен това и подухва много хубав вятър , харесва ли ти? Колко хубаво щеше да бъде ако ти чувстваше това , което аз сега чувствам..."

И започвам да броя парите , но преди да платя , аз я моля за 1 прегрътка и 1 целувка, и тя се съгласява...
И така всеки поема по пътя си , и аз оставам отново сам. Сякаш това никога не се е случвало. В този живот от нищо няма смисъл , ако то не е вечно.