- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си върна бившия?
Събери ги двете момчета и се разберете да поддържаш паралелно отношения и с двамата. Те ще те чукат, ти ще ги обичаш ;д. И всички ще са доволни.
съгласна съм с него !след като по надолу пишеш,че не си малка тогава не си ли се научила,че има разлика между влюбване и временно увлечение ? точно един нормален мъж ще ти каже истината,която в случая е,че си курва,а един мъж който харесва и лесните жени като теб, които не знаят какво искат ще ти каже точно обратното!!
Така че не се обиждай от истината един истински мъж иска жена която знае какво искаа на някоя която не може да реши с кой да бъде или нещо подобно !!
Разбери го лесните не са интересни така че вземи почни да правиш разлика между любов и привличанея си представи да имаш примерно 2-3 годишна връзка и да си харесах някой си друг какво ще оставиш момчето щото си харесала някъв дето въобще не знаеш какъв е така ли ? и аз съм имала временни увлечения,но никога не съм се поддавала ,защото ако ти е пукало наистина за момчето нямаше да го зарежеш заради друг,а нали знаеш какво казват за връщането при бивша?
Да се върнеш при стара любов е като да четеш книга пак и пак! Не си заслужава, след като знаеш какъв е края!!
По добре се откажи и от двамата и започни от начало като му дойде времето ще си намериш друг и този път не се преебавай сама !!
знам от преди, когато форумът беше нормален и той драскаше повече
То си е нейна работа. Да прави каквото иска.
Интересно ми е само защо толкова се засегна като й казах истината. Да не мисли, че я съдя? Аз не я съдя, всеки живее както му харесва. Но за какво ми е да я съдя или обиждам/унижавам след като не я познавам? И защо тя толкова се засегна от мнението ми? Кой съм аз за нея, че мнението ми да има такова голямо значение?