.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Тема: Ами...

Hybrid View

Не съм му изневерявала, никога! Той ревнува от мой колега, защото ми беше писал, но аз дори не отговорих заради него. Може би малко ме е страх, виждала съм го наистина бесен, а след тази постъпка не знам какво да очаквам..

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от monica135 Виж мнението
    Не съм му изневерявала, никога! Той ревнува от мой колега, защото ми беше писал, но аз дори не отговорих заради него. Може би малко ме е страх, виждала съм го наистина бесен, а след тази постъпка не знам какво да очаквам..
    Просто ти е писал някакъв, и заради това приятеля ти си е помислил, че му изневеряваш??? Колко точно е ревнив?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от monica135 Виж мнението
    Къде ти е вината тогава? Ако го беше лъгала, щях да го оправдая до някъде, въпреки че щом чак до синини се е стигнало, няма оправдание.
    И ти харесва идеята да живееш в страх? Ако ти харесва и мислиш да го правиш, поне пий хапчета "антибебе", че ми писна от билбордове и кампании срещу насилието над жени и деца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си