- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
....
Последно редактирано от solo_ : 02-23-2016 на 17:41
Обожавам кучета, никога не съм си мислила, че нещо може да ме накара да стана с желание рано сутрин... Ами открих, че има такова - да разхождам дога. Супер тонизиращи са тези ранни разходки, а другите собственици, с които се събирахме на полянката, са супер общителни и приятни хора. Много искам да си имам куче, но ще стане след някоя година като се изнеса.
Имаш ли домашен любимец? Какъв?
Не, но много искам куче, както казах по-горе.
Любим плод?
Може би ябълка.
Имаш ли фантазии с лесбийка?
домати, медена питка, ябълка и сандвич с шунка, топено сирене и зеле. мразя зеле в сандвичи.
напиши текста на последния смс, който получи
Чакай ни на British Council.
Да остане, само че за messenger.
Гордея се, че съм осъзната, и че винаги се старая да подобря сегашното си положение. Гордея се с образоването и знанията си. Гордея се с това, че се жертвах за семейството си.
Колко време прекарваш пред огледалото на ден ?
Много силно прозвуча отговорът ти.
Когато се приготвям за излизане между 3 и 10 минути, има и едни междинни срещи с отражението ми като минавам покрай него, но продължават секунди, не ги броя.
Защо не спиш? И на колко години си, ако не е тайна?![]()
Защо да спя? Кой нормален човек спи в 10:00!?
Не е тайна, на 19 съм.
В колко ставаш обикновено?
7 и 30
да хващам ли дивото април месец?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
градския парк
кой ти каза че уча?
места много някъде из полето къде няма жива душа или на стрелбището
иначе със сабята където поискам нито един закон не ме спира да я въртя
имам и някое друго състезание зад гърба си
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...6c&oe=5760C6E2
каква антивирусна ползваш
Не съм и май нямам желание.
Какво те кара да продължаваш да влизаш в този форум ?
Харесва ми да убивам времето тук, има забавни теми и трагични мнения или образи, които ме забавляват. Понякога се намират и сериозни теми за обсъждане.
От коя страна белиш бананите?