- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не за вражда, а за обич съм създадена.
Трябва ми спешно есе на тема "Не за вражда, а за обич съм създаден"
на трагедията Антигона от Софокъл.Госпожата ни даде ето тези точки за да ги следваме.
1-Въвеждаща част.
2-Основна теза.
3-Коя е Антигона.
4-Конфликта антигона-крион.
5-Как тя защитава своята теза.
Есето трябва да е предимно на 2 епизод където е сблъсъка на Антигона с Крион.
Защо очаквате, че някой ще седне да ви пише есетата ей така от нищото? Сигурно са ти го повтаряли много пъти и ти е писнало, но е факт, че на матурата и на други важни изпити няма кой да ти помогне и всеки трябва да се спасява сам. По-добре е да свикнеш още отсега да се справяш сам.
Аз не мога да приема да разчитам на някой друг за нещо, от което поне в моя случай ми зависи бъдещето. Не е честно някак да получа наготово нещо, което е от такава значимост. Предпочитам да си изкарам реалната оценка, но да знам, че съм си я изкарала сама, пред платена шестица.
Абе хора регнете се тук това е сайта за реални запознанства и реални срещи, а не като дргите сайтове за запознанства пълни с всякакви олита хахахаха - линк --> http://lovemiracles.net/
Лично аз подсказвах на 10 човека на матурата по История.Най - смешното, е че завърших едно от най - НЕелитните училища в града ми (такава слава му се носи), а тези с мен бяха 80% от езикови гимназии.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
На моята матура някъв пич даваше отговорите в тоалетната..
До автора: Що не седнеш да почетеш малко и не си го направиш сам/а