Не говори така за Светия Отец, че...
Същото се отнася и за Indistinct и всички останали девиации.
Кво му е святото??.. Едва ли можем да си представим кви извращение стават около него (което си е и нормално, все пак е човек).
Ако искаш да научиш за цялата "святост" на папската институция прочети "Les Borgia" на Александър Дюма- баща....
Кво му е святото??.. Едва ли можем да си представим кви извращение стават около него (което си е и нормално, все пак е човек).
Ако искаш да научиш за цялата "святост" на папската институция прочети "Les Borgia" на Александър Дюма- баща....
Чел съм го. И "Свещения вертеп" съм чел. Но това е било в миналото. Последните 4-5 папи са свети хора.
Да, баш последния се моли в джамия. Явно не познава Писанието добре.
Bсички ме нападате. Аз съм боксовата круша на тоя форум. Но някой ден ще си отида и няма да има върху кого да изливате грубия си селски гняв. Тогава ще ме оцените.
А сега, просто отминавам грубите ви селски нападки с изтънчено безразличие.
Гледах един филм дето двама щяха да се бият, ама точно преди боя, единия почна сам да си удря шамари и другия го остави.
и ти искаше да си бием шамари, но никой не ти угоди, и ти започна да се самонаказваш - да не би да си гледал това, пък сега да ти се струва, че си го гледал на екран?!
Bсички ме нападате. Аз съм боксовата круша на тоя форум. Но някой ден ще си отида и няма да има върху кого да изливате грубия си селски гняв. Тогава ще ме оцените.
А сега, просто отминавам грубите ви селски нападки с изтънчено безразличие.