- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Значи си нямаш-Карай бе, сега нека си свободен, по нататък...
![]()
![]()
Защо да не те наричам Боби ? Нали се казваш Боян ? Близко е и е по-сладурско![]()
Без повече бобита, да не ти е домашен лзбимец, и задавайте въпрос.
Какъв домашен любимец имаш?![]()
имам домашна сестричканямам домашен любимец, но като се преместя да живея сама, ще си взема котка.
боксерки в петролено синьо. толкова прилично и скромно момиче изглеждаше, а само разпитваш за гащите на хората...
Какво ще гледаш тази вечер? Някое филмче да ми препоръчаш?
Мале Джерард Бътлър, човееек. Оооо, даааааа. Гледала съм го десетки пъти този филм, любимият ми в този жанр.![]()
то и аз ако си седя на дивана като теб, няма да имам шевове....
Имам на крака, между глезена и коляното, от ски, и ме шиха без упойка.. направо ужас !! Имам и от апандисит на коремчето. Но тъй като бях малка, и мина време не си личат особено.
Имам на главата и на ръката. Жестоко се пребих с колелото. Но беше много отдавна. Бях в 5-ти клас.
Да остане.
аз като карах на полу заснежена писта паднах и се изправих - мислех че е синина, и като влязохме в едно заведение да се стоплим, вдигам крачола - и всичко в кръв...
Имам си един по рождение на врата, две следи от шарка на десния крак, по един отпечатък от веригата на колелото на всяко копито, точно на завоя за стъпалото от супер лекото удряне в леглото ми стои белег вече пета година, имах и от изгорено от външната част на крака под кокалчето, ама вече избледня.
остава.