Някой си падат и по такива. Има много материалистки и такива които гледат само външният вид, нищо лично спрямо женския пол. Просто не мога да отрека самата истина. Аз не съм тръгнал да търся любовта, защото не вярвам в нея, и не мисля да я търся. Особено сега. Да не говорим ,че поколението вече стана много страшно,и ако преди на 14 е било много рано да си изгубиш девствеността, то сега за повечето е много късно даже. След всичко което виждам не знам дали заслужават да се държиш добре с повечето момичета. Като те сами с своето поведение и начин на обличане ни карат да ги мислим за поредната бройка. На всеки му отърва повече неангажиращата връзка, тоест само секс. Ще ви дам пример - 3-4 момичета ходят да се чукат с един приятел. Смисъл без връзки без нищо, просто за едното ебане.. после ми говорите ,че не гледали само секс.. то не знам и аз на какво да вярвам вече, няма за какво да се хвана... просто в тоя живот трябва да не ти пука и да бъдеш боклук с всеки, на това мнение съм останал.. не знам дали ще ми се промени след години,но за сега е това..