- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- “Сериозните“ връзки
Аз написах и много други по-важни неща, но ти се хвана ТОЧНО за това! Защо ли
?
Явно при теб елементите на привличане са в следното съотношение:
пари : секс : емоции = 98% : 1% : 1%
... и ти написа пост опитвайки се да ни убедиш че не е така! Говориш едно, но правиш съвсем друго и действията ти го доказват
! Не се срамувай - далеч не си единствената и ако това ти носи удовлетворение и успехи - продължавай в същия дух! Аз никога не съм твърдял, че това е лошо, а това че е факт
!
Жива и здрава!
майна
не позна нещо
дори не съм ти чела другата част от публикацията
не е и необходимо, то във всяка тема едно и също повтаряш
не осъждам жените/мъжете, които търсят главно финансова сигурност в потенциален партньор
да напишеш че главното нещо, което ме привлича са парите само защото не съм адресирала някаква част от поста ти обаче говори доста за нагласата ти
и ако имаш такава нагласа за жените/момичетата като цяло, най-вероятно ще продължаваш да попадаш все на такива, дето паричките им действат като афродизиак
тебе в нищо не се опитвах да те убедя освен да погледнеш малко по-далечко, ама като гледам няма да се получи, мхм
А би трябвало - тогава щеше да видиш (като всички други), че не е едно и също! Чела си избирателно - защо ли?
То говори още повече за ТВОЯТА нагласа! Вътрешно се засегна и първата ти работа беше да обясниш на всички как не е така
!
Ти мен ли? Ти която...
Смях
!