Цитирай Първоначално написано от facesad Виж мнението
После ми говорете ,че жените не гледали само секса..
Разбира се, че не гледат само секса - бас държа, че оня има повече пари от теб!
Любовта е рядко срещана в момента и е едно на милион.
Какво разбирате под "любов"? Има материално, сексуално и емоционално привличане и тия три елемента са водещите в създаването и поддържането на интимни връзки! Всичко друго са глупости и измислици ! "Любовта" е комбинация от тези 3 елемента на привличане, при различните хора - в различно съотношение ! Толкова е просто !
Моята най - добра приятелка си хвана приятел в един бар. Обаче още тогава разбрах,че тоя ще иска само да се възползва от нея. Щом в бара и казал, ще може ли да се усамотим .. колко да е загорял.. и тя ще си го хване за приятел.. а тя е на 21 и иска много сериозна връзка.. Аз и казах недей ние мъжете сме големи боклуци, ще се възползва от теб ии накрая ще страдаш.. тя ми вика не той не е като другите, много е бил прави ми само комплименти... Е кво искаш да ти каже, нали трябва да му вържеш да му се довериш да те изчатка ии после да ми ревеш.. от 1 седмица го познава ии много мил и много нещо... наивна му работа..
Тя е закопняла за емоционална близост, по същият начин, както той е загорял за секс! Накрая единият или двамата ще останат разочаровани, защото очакванията на едната страна, не се припокриват с тези на другата !
Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
Като е влюбена в друг, колкото и ти да си мил с нея, да се опитваш да ѝ се харесаш и да я накараш да се влюби, тя иска другия. И ти не можеш да направиш нищо повече.
Абсолютно вярно!
Цитирай Първоначално написано от martiriz Виж мнението
Мацката е постъпила правилно и е реагирала бързо, иначе щеше да разбереш късно и да се чувстваш тройно по-зле...
И аз съм на мнение, че е по-добре като му е казала нещата директно, вместо да му дава напразни надежди и да му губи времето!
3-4 момичета ходят да се чукат с един приятел.
Евала на тоя! Ако можех, щях да правя същото !